טיפול ממושך בDHEA

• פותח הנושא ilev
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ilev

New member
טיפול ממושך בDHEA

טיפול ממושך בDHEA
שוב אותה שאלהטיפול ממושך בDHEA זה טיפול של 3-4 חודשים .האם יש משהי מהבנות שקבלה טיפול ממושך בDHEA וזה עזר לה? נירא לי שזה אולי תקווה יחידה שלי . מצד שני אני מאוד פוחדת מתופאות לווי של חומר הזה .היום שוב נחנסתי לאינטרנט עשיתי חיפוס .חלק כותבים על הניסים שהוא עושה מצד שני הורמון הזה אין לו אישור של FDA אמריקאית .אצלנו רופאים ידועים ממליצים אליו אבל גם אצלם אין מספיק ניסיון איתו . תודה על תשובה.

אדוינה

New member
באמת לא מכירה...בהצלחה בכל מקרה

טיפול ממושך בDHEA
שוב אותה שאלהטיפול ממושך בDHEA זה טיפול של 3-4 חודשים .האם יש משהי מהבנות שקבלה טיפול ממושך בDHEA וזה עזר לה? נירא לי שזה אולי תקווה יחידה שלי . מצד שני אני מאוד פוחדת מתופאות לווי של חומר הזה .היום שוב נחנסתי לאינטרנט עשיתי חיפוס .חלק כותבים על הניסים שהוא עושה מצד שני הורמון הזה אין לו אישור של FDA אמריקאית .אצלנו רופאים ידועים ממליצים אליו אבל גם אצלם אין מספיק ניסיון איתו . תודה על תשובה.
באמת לא מכירה...בהצלחה בכל מקרה

tuttifrutti

New member
מישהי יודעת אם דר' עמית מהרצליה

טיפול ממושך בDHEA
מישהי יודעת אם דר' עמית מהרצליה
ממסלול קייב של אסותא נותן DHEA-S ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה