טיפול מוסך חינם?? עזרה...

kijuhy

New member
טיפול מוסך חינם?? עזרה...

שליח אצלנו קיבל גוירייד חדש וחתיכי... הוא לא מבין גדול באינטרנט אבל תוך כדי גלישה מהמחשב שלי הוא טוען שהוא ראה פרסומת של טיפול 1000 חינם לכל ה'סאניאנגים' החדשים....

יש דבר כזה??

תודה!

kijuhy

New member
תודה, דווקא הפחידו אותנו לא להתקרב יותר מדי..

אנסה, תודה.

פרארי1

New member
מי הפחיד?

מטרו מייבאים את הג'וירייד, אם יש מבצע כלשהו, הם אלה שעומדים מאחוריו.

T0MERKE

New member
טיפול הרצה חינם ב JR

זו הטבה של לא יותר מ 300 ש"ח.
גש לאחת הסוכנויות ותבקש יפה טיפול הרצה במסגרת העסקה.

kijuhy

New member
JR? מה זה??

סורי.. לא מהתחום, אבל הוא התעקש שמדובר על טיפול 1000 (זה לא כמו טיפול 10000 במכונית?)

kijuhy

New member

hofnoan

New member
לא וגם לא מדוייק על המכונית

טיפול "גדול" בקטנוע זה כמו 10000 במכונית אם כבר, רק שהיום אין יותר טיפול 10000. היום במכוניות החדשות זה מינימום 15000 כשיש מכוניות שעושות טיפול כל 20 ואפילו 30 אלף.
טיפול סוף הרצה בגדול חוץ מהחלפת שמן ובדיקות וחיזוקים עושם כיוון שסתומים. זהו.

l coyote l

New member
טיפול 1000 בדו"ג הוא טיפול סוף הרצה.

אחרי כן מרווחי הטיפולים משתנים לפי הדו"ג המדובר.
בג'וירייד, אם זכרוני אינו מטעני, כל 3000.

לפני מספר שנים , היה לי קטנוע חדש

של עופר אבניר .

לא שיחררו משערי המוסך לדרכי ,לפני שהעבירו לי הדרכה מלאה ומקיפה על כל הקטנוע , והוראות לגבי ההרצה עצמה , מהירות נסיעה וכו" . הטיפול שלאחר ההרצה לא היה משהו משהו תלוי באוויר ולא מובן , אלא הוראה מפורשת . מה זתאמרת ? מבחינתם זה היה משהו מובן מאליו .

כשסיימתי את ההרצה וחזרתי לשם לטיפול 1000 , מעבר להחלפת השמן , הקטנוע עבר בדיקה מקיפה של מכונאי , מבחן דרך של בוחן , ומבחן בטיחות סופי של מנהל המוסך , שאף היא כללה נסיעת מבחן נפרדת ,ובסוף כל בדיקה ,כל אחד חתם את שמו על הקרטיס של הקטוע , הם פשוט הרגישו חובה ומחויבות למקצועם .
זה המקום לציין שהקטנוע היה מסוג גראנד דינק 250 , ולאורך כל התקופה שהמשכתי להחזיק אותו אצלי ,כחצי שנה , הוא שירת אותי נאמנה ללא שום בעיות , וברמת אמינות גבוהה ביותר .

רק בסוף כל זה , קיבלתי לידי את הקטנוע ושוחררתי לעיניני .

הייתה לי הרגשה מאד טובה ושביעות רצון מלאה ,הן מהשרות שקיבלתי , הן מהמקצועיות , הן מהיחס האישי האדיב , והן מתחושת האחריות שהחברה האלה הקרינו כלפי כלקוח .

לדעתי ,מטרו יכולים ללמוד מהם דבר אחד או שניים .

hofnoan

New member
פעם ראשונה שאני שומע משהו טוב על עופר אבניר

בד"כ רק ליכלוכים...
ובמטרו כ"ס לא פות טובים בשירות. הם עושים אצלי בול מה שאתה מתאר

למרבית בני האנוש ,יש בדרך כלל נטייה לראות את

חצי הכוס הריקה ,

בן אדם מסוגל ללכלך בגדול על כל מה שנראה לו לא דומה לו , לא מדבר בשפתו , לא מחייך אליו מאוזן לאוזן , לה הציעו לו קפה , לא הזמינו אותו לשבת , ואפילו אם ביקשו ממנו לא לעשן במקום , ועוד ,ועוד , עד אין סוף סיבות .
אבל זה לא אומר שכל מי ששופך בוץ , הוא אדם ישר .
אנשים ישרים בדרך כלל מפרגנים , רואים את חצי הכוס המלאה ולא מתלוננים , בטח ובטח שלא מלכלכים .
כל מי שמתלונן , מלכלך על זולתו , אינו שם לב למעשיו ולא מבין שבהתנהגותו שלו , הביא על עצמו את אותו המקרה שעליו הוא רץ ללכלך .
בעיני , אישית , וגם בחיי היום יום , אינני לוקח ברצינות או מתייחס לדברי התלוננות או ניסיונות ליכלוך כאלה ואחרים , גם אם הם נראים ונשמעים אמיתיים לכאורה , ולו רק מסיבה אחת , והיא ,שבן אדם מרגיש צורך להוציא את מה שיש לו בבטן ולהשתחרר מתיסכול מסויים , ותמיד הוא מספר את הדברים מהזווית שנוחה לו . אין מה לעשות , זהו הטבע האנושי, וכעס ועצבים ותסכול , מולידים עיוות ושינאה כלפי גורם אחר , ובחלק גדול מהמקרים , מתבררים אפילו כדברי שקר , של אותו מתלונן ,מלכלך . זה קורה הרבה בכל תחומי החיים , ובדרך כלל המטרה היא לפגוע ולהזיק .
ואם אני מבין את היטב , אני בכלל לא נמצא שם כדי להאזין .
היה לי פעם בוס מבוגר ,איש מאד טוב לב וחכם , ותמיד כששאלו אותו מה נשמע יואל , היה עונה כך : תלוי איפה שמים את האוזן .

מילים מאד פשוטים לכאורה , עם כל כך הרבה משמעות מאחוריהם .

אז מי שרוצה לשמוע דברי לכלוכים והשמצות , תמיד ישמע , ומי שלא רוצה , זה לא יגיע אליו ממילא .

גמר חתימה טובה לכל חברי הפורום הנכבדים .

dorshalom

New member
אני חושב שהתבלבלת עם דיאלים

כי דיאלים עושים את ההטבה הזו

למעלה