טיפול מומלץ?

אמא11

New member
שלמה שלום

אני חולקת עליך בנושא זה. מטבע ההתנהלות של הפורום, מי שמשתתף בו נמצא במצב לא הכי טוב, בין אם הוא לא מטופל כלל, גילה עכשיו את הנושא ומברר אופציות, וגרעין קשה של אנשים שהOCD שלהם עקשן וטיפולים לא עזרו להם. מעט מאד (אם בכלל) משתתפים שהוטב להם נשארים בפורום שהרי באופן טבעי הם ממשיכים בחייהם ומנסים לשכוח תקופה זו. משיחות עם אנשים שאני מכירה, מספר ההצלחות במסילת ציון רב ממספר האכזבות (שקיימות), אבל כאן בפורום, כרגע, לא משתתפים אלה שהצליחו. לכן הבמה כאן, וזה אמור לגבי כל מטפל, לא תהיה מאוזנת. כמנהלת הפורום החלטתי שלא יהיו כאן דיונים על טיב הטיפול של מטפל זה או אחר וכל התכתבות בנושא רצוי שתמשך במסרים או אימיילים פרטיים. כמובן שאת השאלה הראשונה ניתן לשאול כאן. יום טוב תמי

אמא11

New member
שלמה בוקר טוב

אני חוזרת על מה שכתבתי: הפורום הזה הוא לא במה לדיון בטיב של מטפלים וטיפולים - לא לחיוב ולא לשלילה. אפשר לשאול כאן על מטפל ולתת מייל לתשובות. בעתיד אמחק תגובות שיעסקו בכך. תמי

אריה790

New member
טיפול מומלץ?

שלום, שמי א' והנני בשנות ה-30 לחיי. רציתי להתייעץ עימכם בנוגע לטיפול ב"מסילת ציון". האם יש מישהו שיכול להעיד שהטיפול שננקט שם הועיל לו..? או אולי רק הזיק..? אשמח לקבל כמה שיותר חוות דעת. תודה רבה :)

אריה790

New member
תודה רבה על התגובות.

אשמח לשמוע עוד דעות מאנשים שטופלו שם או שמעו ממקור טוב על המקום.. :)

אמא11

New member
בוקר טוב אריה וברוך הבא

אני מציעה שאנשים שטופלו במסילת ציון יכתבו לך במסר פרטי או למייל שתיתן, ואולי תוכלו באופן פרטי גם להחליף מספרי טלפון. בטיפול קיים נושא של כימיה עם המטפל שראוי להבין שהוא מרכיב בסיסי בטיפול. לפעמים אפילו הסביבה, החדר והריהוט משפיעים - עד כדי כך . כמובן שיש ענין של נגישות ומחיר. מה שאני רוצה לומר שהתרשמויות הן מאד אינדיבידואליות וכנ"ל גם הצלחות או כשלונות ואכזבות. תשמע כאן מגוון דעות מכל הכיוונים ולדעתי הכי פשוט להתרשם לבד. אפילו לבוא לשתי פגישות ואז להחליט. בהצלחה תמי

למעלה