טיפול ל-GPZ

SaimoAnyDayNow

New member
טיפול ל-GPZ

רכשתי GPZ 96 במיטב כספי, למרות שבבדיקה הוא אושרר לחלוטין, גמלה בליבי ההחלטה לשלוח אותו לטיפול. האם כדאי לטפל בחברה ? (מטרו) או שמא יש הצעות זולות וכדאיות? אילו צמיגים עליי לקנות?(בריג'סטון?) היו שלום ותודה על הדגים.

gesus

New member
רק אישימוטו../images/Emo54.gif

אין לי שום אינטרסים אצלם אז אתה יכול לסמוך עלי. מהפעמים הספורות שהייתי אצלהם (אין בעיות באופנוע,רק טיפולים שוטפים) קיבלתי יחס ממש הוגן ואף פעם לא ניסו "לדחוף" לי איזה טיפול מיותר. לא נכנסתי אף פעם למוסך של מטרו אבל ממה שאני הבנתי הטיפולים שם יקרים בהרבה. מה הבעיה עם הצמיגים שלך?אם הם לא שחוקים אז חכה קצת לפני שאתה רץ לשפוך כסף על האופנוע שלך.

ודווקא לי דעה שלילית עליהם...

בטיפול שעשיתי אצלהם בעקבות בעיה שהתעוררה בGS הם לא כיכבו... לא פתרו את הבעיה, אלא מצאו משהו אחר שדרש החלפה ,והחליפו... בנוסף ,על "כיוון תערובת" שנעשה ידנית, ללא מכשור בדיקת פליטה (סיבוב בורג בקרבורטור ,למי שלא מבין) לקחו עוד 120 שקל!! (המדובר בעבודה של חצי דקה מקסימום לכל בורג, ויש שניים כאלה) בקיצור - אחד מהזרזים היותר מהירים שהיו לי בחיי - לעבוד עצמאית על האופנוע. יום טוב ,אוהד.

walrusss

New member
יש לי בדיוק אותו אופנוע

רק במטרו.. גם לא בהרבה יותר יקרים גם יש את שמוליק.. שרק בשבילו שווה ללכת ובכלל.. זה מטרו.. אין צורך להוסיף הרבה... שווה לפעמים לשלם טיפה יותר מאשר לשלם הרבה יותר אח"כ

bondi78

New member
אני לא מתקרב יותר לאישימוטו

בזמנו כשבאתי למכור את ה-GS (כשקניתי אותו בדקתי באישימוטו) נאמר לקונה בבדיקה והוכיחו גם לי שהאופנוע עבר צביעה- מהשהיה ממש קשה לזהות בבדיקה באישימוטו- כנראה מי שצבע את האופנוע היה ממש אומן שאפילו סטפן מאישימוטו לא הצליח לעלות על זה... כן בסדר.... אז בנתיים אני נעול לעשות את הטיפול הבא בסטאר סייקל-התנגדות מישהו???

yogev klx300r

New member
אכן, לך רק על מטרו ועזוב את אישימוט

מנסיון שלי עם GS אישימוטו לייצנים ולא יודעים לעבוד, הם טענו שיש לי רעשים מהקראנק, מה שהתברר בסוף כשרשרת שעמדה למסור את נשמתה
. מצד שני, מטרו עובדים כמו שצריך (יש לי כרגע KLX), ושמוליק הוא אכן אדם מדהים
מה גם, שמנהלי המוסך האחרים (ששכחתי את שמם כרגע) נחמדים מאוד
גם כן, ועושים את העבודה כמו שצריך. גש רק למטרו

C O L T

New member
גם לי יש רושם חיובי ממטרו מרכזי

כמובן שצריך לקבוע תור מראש, ולוקח להם המון זמן לעשות את הטיפול, והם לא יתנו לאופנוע לצאת עם רפידות בלם גמורות, על זה יש האומרים "מוסיפים לי טיפולים שלא רציתי", והם מחוייבים לעבודה עם חלפים מקוריים העולים כפול, פילטרים, פלאגים והכל. אבל הם אמינים, המכונאים ומנהל העבודה לא יקבלו יותר כסף אם יחליפו לך יותר חלקים, הם מקצועיים ברמה גבוה, ולמען השקט הנפשי שווה אולי להוציא קצת יותר כסף. אני מעדיף לעשות טיפולים לבד, לא כזה מסובך, ולהשאיר למוסך המקצועי רק כיווני שסתומים ומאיידים לפי הצורך, אבל אם אין את הזמן והכח להתעסק לבד - מטרו הם בסדר, ולא יוצא לי לומר זאת על הרבה מוסכים. גם מוסך מוטי וארנון, שהוזכר, כנראה לא רע בכלל, אני לא הייתי שם, אבל הוא זכה לציון הטוב ביותר מהלקוחות במשאל המוסכים של מוטו.

למעלה