טיפול ל- GD 250 סמ"ק

באדי

New member
טיפול ל- GD 250 סמ"ק

אוטוטו נגמרת לי האחריות יצרן, ובדעתי לטפל בעצמי. השאלה איפה כדאי לרכוש את החלפים הדרושים ? מחיר זה שיקול ראשון, זמינות שני.

באדי

New member
סלח לי על הבורות

אבל אלו שמות של חנויות ? האם ישנו הבדל משמעותי במחירים בין חנויות אלו לחנויות האינטרנט ?

צור ו-וילף, שתי חנויות שונות

"צור" נמצא ברחוב סלמה בת"א (ליד פלאפל תדמור) "וילף" נמצא ברחוב וולפסון, ת"א (50 מטר צפונה מחנות בייקר) ולשניהם יש חלקים לקטנועים

אורי-

New member
אני אישית קונה אצל "אבניר"

מטפל לבד, רק בחלפים מקוריים. בכל מקרה אני חוסך בהשוואה למוסך. החלפים התחליפיים דומים מאוד, אבל לא זהים. לדוגמא -פילטר אוויר תחליפי נראה זהה למקורי במבט ראשון. אח"כ רואים את הבדלי הגימור וגם הבדל כלשהוא בסוג הנייר. החלופי מתאים אמנם לתיבת האוויר, אבל לא נכנס "בול" כמו המקורי. הבדלי המחיר לטעמי לא הצדיקו שימוש בתחליפי. הכי חשוב - לעבוד עם כלים מתאימים, ועם ספר רכב. אפשר לעשות ה-כ-ל לבד בבית, בלי להזדקק לכלים פניאומטים.

dblast

New member
אשמח אם תסביר

ואף תפרט אילו כלים בדיוק צריך לכל דבר שמבצעים. אם תוכל לכתוב מאמר אולי עם תמונות ולשתף אותנו בידע שלך.

אורי-

New member
אין לי ידע מקצועי

ולכן אני לא רוצה להפוך לסוג של מורה. אני בעד עבודה עצמית, אבל צריך לזכור שיש סיכוי לגרימת נזק לקטנוע, וגם ליצירת תקלות מסכנות חיים, וזו עוד סיבה שבגללה אני לא רוצה להכניס לכאן "מדריכים", ולהיות זה שמשכנע אנשים שהם יכולים לבצע טיפולים. כלים - הכי חשוב זה ספר שיסביר לך מה אתה הולך לראות וכיצד לעשות את זה. (אפשר למצוא את הספר באינטרנט, אין לי את הלינק). תמיד תוכל להתייעץ כאן נקודתית לפני כל טיפול, ותקבל סיוע ככל האפשר. כתבה על כלי עבודה

למעלה