טיפול לתולעת הפארק

shar29

New member
טיפול לתולעת הפארק

שלום, אני גרה באזור ירושלים הכלב שלי (גור דני ענק) לא קיבל טיפול לתולעת הפארק משום שהוט' אמר לי כי אין צורך באזור. בזמן האחרון אני נוסעת איתו לא מעט למרכז- הרצליה, חולון. הוא לא אוכל צואה של כלבים בחוץ ובד"כ לא מרים דברים מהרצפה. בשלב זה הוא עדיין תופס מידי פעם חרקים ופעם אחת אכל צואת חתולים (זה קרה בירושלים). האם יש דרך נוספת להדבק פרט לאכילת צואת כלבים? כל כמה זמן כדאי שיקבל טיפול? באותה תדירות כמו כלבים הגרים במרכז או שאפשר פחות? תודה

for no one

New member
כדאי לתת טיפול

מונע. מספיק שלרגע אחד לא תשגיחו והוא יאכל משהו מהרצפה. שמעתי על יותר מדי כלבים ש``אף פעם לא אוכלים שטויות בחוץ`` ובכל זאת מתו מתולעת הפארק. כעקרון צריך לתת טיפול פעם בחודש, אבל בגלל שרוב הבעלים לא ישקיעו בטיפול כזה תכוף, ההמלצה היא לתת פעם ב3 חודשים

shar29

New member
תודה../images/Emo13.gif, מקווה גם לתשובה של ../images/Emo41.gifדר' אבן חן

הוא בכל מקרה יקבל טיפול. קראתי כי הטיפול אינו בריא במיוחד ולכן אני מעוניינת לדעת האם מומלץ טיפול פחות תכוף לכלבים בקבוצת סיכון נמוכה יותר- כלבים שלא "שואבים" כל דבר מהרצפה ונחשפים פחות לאזורים נגועים.

אני לרוב לא מגיב

כשהתשובה שנתנו מקובלת עלי ואין לי הרבה מה להוסיף, וזה המצב כאן. מה שמעת על הטיפול לרעה? אין לו כמעט תופעות לוואי ואני משתמש בזה המון.

shar29

New member
תודה על התשובה../images/Emo13.gif

אני לא ממש זוכרת איפה קראתי את זה לכן שאלתי כאן.

למעלה