טיפול להפרעות חרדה

חסה משי

New member
טיפול להפרעות חרדה

יש טיפול טבעי לכך? ניסיתי כל מיני תוספי מזון לא עזר,ניסיתי הומאופתיה לא עזר אני מחפשת משהו להרגיע את הגוף,משהו טבעי במקביל לומדת שיטה הכרתית לעבודה על הנפש בינתיים רק תרופות עוזרות לי הלכתי גם לרופא סיני מאוד נחשב ומדהים ואמר לי שבמקרה שלי אף צמח לא יעזור מנסה שוב תודה

יש טיפולים טבעיים

הומאופתיה היא אחד מתחומי הטיפול שמגייס את כוחות הגוף הטבעיים לרפא את הבעיה. כתבתי מאמר שמתאר דרך סיפור מקרה את היכולת של ההומאופתיה להתמודד עם התקפי חרדה ועוד. את מוזמנת לקרוא. כל טוב עירית

TheGreatNut

New member
אם טיפולים אלטרנטיביים לחרדה לא עוזרים,

זה סמין >>כנראה<< שיש כאן עבודה רחבה ועמוקה שאתה צריך לעשות עם עצמך, בעזרתו של מדריך שמנוסה בעבודה עם פחדים וחרדות.

0 אור 0

New member
אני חושבת שלטיפול בנושא כזה

הצמחים הם רק לעזרה וחיזוק, והעבודה המשמעותית היא העבודה הנפשית והרגשית. מכיוון שאת כבר עושה עבודה כזו , בחלט אפשר לחזק בצמחים, ולשם כך יש לפנות להרבליסט - את יכולה לשאול בציון מקום מגוריך בפורום שמנים וצמחי מרפא וננסה להמליץ על הרבליסט בקרבת מקום

אחד55

New member
החרדה מן הסתם מקורה במוח

המוח עשוי מחלבון, שומן ומים. לכן לאורך זמן הטיפול הטוב ביותר למוח הוא באמצעות חלבון איכותי ושמנים. החלבונים הטובים ביותר שקיימים בטבע: - תמצית של פטריית שיטאקי (כתוסף תזונה). - מזונות ים מן הים הצפוני: שרימפס מים קרים, דג סלמון וכו' - * טחינת אגוזי לוז (נוזל אגוז לוז טחון לאחר הוצאת הסיבים והישארות החלבון והשומן). שמנים: - שמן בוראז' (עם רוזמרין כתוסף תזונה). - שמן אגוז. - שמן פשתן. אני בתחום כבר המון שנים (כמטופל) והגעתי למסקנות ש: א. הטיפול הטוב (וההגיוני) למוח הוא להזין אותו בחומרים איכותיים שממנו הוא עשוי כלומר חלבון ושומן. ב. טיפול במוח כמוהו כטיפול בגוף כלומר ריפוי הגוף יגזר מתוך הטיפול במוח. * טחינת אגוזי לוז : ------------------- לא במקרה אגוז לוז מזכיר בצורתו ובמרקמו את מוח האדם. הקליפה הקשה משולה לגולגולת ובשר האגוז אפילו מחולק לשתי אונות כמו המוח. פנים האגוז אפילו עטוף בקרום כמו המוח. האגוז מכיל שומן, חלבון וסיבים. לאחר הטחינה הסיבים מוצאים ונשארים חלבון ושומן. כשהיחס בין השומן לחלבון בנוזל שהתקבל זהה ליחס בין השומן לחלבון במוח מתקבל חומר הזנה אופטימלי. אגב, זה לא המקרה היחיד בו הצורה \ המרקם של מוצר מן הטבע (פרי \ אגוז \ עשב מרפא) נותנים רמז לגבי טיבו ושימושו.

למעלה