טיפול לגיד קרוע

michalt10

New member
טיפול לגיד קרוע

היי, לאבי נקרע גיד בכתף, דבר שהוא סובל ממנו מספר שנים בעקבות נפילות חוזרות על אותו אזור. נאמר לו ע"י אורטופד שאם המצב יחמיר יצטרך לנתח. האם יש אפשרות למנוע ניתוח? לשפר את המצב? איזו סוג רפואה משלימה יכולה לעזור הכי הרבה? תודה

amitdvir tcm

New member
גיד קרוע

דיקור סיני יכול לעזור ע"י הזרמת דם לאזור על מנת לאפשר איחוי של הגיד, וגם ע"י טיפול אנרגטי במצב שאפשר מלכתחילה את קריעת הגיד. אם אביך מרגיש לא בנוח עם מחטים, תוכלי גם לחפש מטפל טוב בטווינא, שזהו טיפול מגע מיוחד למצבים אורתופדיים.

ינוקא1

New member
מצטרף להמלצה

של דיקור +טווינא (רצוי מטפל שמשלב את שתי השיטות) , וגם חימום יכול לעזור. זה תלוי בהרבה גורמים האם אפשר לשפר\ לרפא את המצב וצריך לראות אותו.

אסתר108

New member
פלאי פלאים

אכן המומיו האיכותי הנמכר בשם וונדר מומיו מאד יעזור לך וזה מנסיון. באיזור מגורי ניתן להשיגו בכל בתי המרקחת והטבע האתר שלהם: www.wonder4me.com

dganitm

New member
המלצה נוספת לטיפול בגיד קרוע

היי, גיד קרוע זו צרה לא קטנה, השאלה היא מה רמת הקרע? האם קרע מלא או קרע חלקי? ניתוח ותפירת הקרע אכן עוזרים לפתרון הבעיה, אבל יש כיום דרכים נוספות שאינן כרורגיות. אני עצמי מחלימה מקרע ברצועה ובשריר ברגל (אני רוכבת אופניים תחרותית וזה השבית אותי לכמעט שנה!), הייתי אצל מייטב הרופאים וגם עשיתי דיקור סיני שמאוד עזר והוריד את הכאב בצורה משמעותית, לקחתי צמחי מרפא לתמוך ברצועות וברקמות ולמנוע התפתחות דלקת. בנוסף פיזיוטרפיה (שאני מניחה כי הוא עושה), טייפ שיוריד את הלחץ מהמקום יכול הרבה פעמים לחולל פלאים. אני עברתי זריקה (אז היא הוגדרה כניסיונית, היום היא כבר עם מחקרים מבוססים מאחוריה) בה סיננו לי מהדם את הורמוני הגדילה שלי והזריקו אותם ישירות לאזור הקרע, זה כואב, אבל תוך חודש חזרתי לרכיבות, עם פיזיוטרפיה אינטנסיבית וטייפ וכמובן צמחי מרפא ותוספים לחיזוק. ממליצה לך לבדוק גם את האופציה של אורטוקין, באתר שלהם יש את המחקרים וכל השאלות והתשובות. החלמה מהירה, דגנית

0 אור 0

New member
תוספת לתשובות הקודמות

אליהן אני מצטרפת מאד, היא שעל מנת שתיוצר ההחלמה המירבית חשוב לספק לגוף את אבני הבנין הנכונות - לאכול מזון מאד עשיר באנטיאוקסידנטים ושמכיל את כל אבות המזון ממקורות טבעיים ומלאים, וכן יש צמחי מרפא שמחזקים את יכולת ההחלמה. וכיוון נוסף לטיפול בטוינא יכול להיות מעסה רפואי-שיקומי מומחה.

למעלה