טיפול לא עזר?

הל

New member
טיפול לא עזר?

אני סובלת ממיגרנות והחלתתי לפנות לרפוא סינית עשיתי 6 טיפולים אבל בכול זאת קיבלתי התקף מיגרנה חזק.זה מיעד שטיפול לא עוזר? מטפל שלי אמר שלא רואה משמעות להמשיך.מה לעשות?ללכת לכירופרקטור? או שאין שום דבר שיכול לעזור נגד קללה הזאת?

אדומה2

New member
הל יקרה

למדתי רפואה סינית וגם אני פניתי לטיפול בדיקור (בשילוב עם צמחים) בגלל מיגרנות שגם הן מיררו את חיי ממש יותר מדי. אני לא יודעת למה המטפל שלך חשב שאחרי 6 טיפולים תנחלו הצלחה ותיפטרו מהמצב, כי ניסיוני, כמו גם ניסיון אנשים אחרים שדיברתי איתם- מטפלים ומטופלים כאחד- לימדו אותי כי הטיפול במיגרנה הוא תהליך ארוך ואינו עניין של מספר מועט של טיפולים. כן, להחליף מטפל זו הצעה טובה, בעיקר לאור תגובתו. יתכן והטיפול שהוא הציע לך אינו מתאים בשלב זה, ומיד אני אומרת לך שיש כמה דרכים לטפל במיגרנות ברפואה הסינית (כמה זרמים, אבל כולם מתבססים על אותה פילוסופיה). בדרך כלל מיגרנות יעידו על מצב שצורך שינוי, ולפעמים לוקח זמן להגיע לשינוי הזה, אבל מגיעים אליו בסוף. בדרך אפשר להקל על המיגרנות, להמעיט את תדירות ההתקפים ולפעמים אפשר להיפטר מהן אחת ולתמיד. זה עניין שדורש תהליך, דורש זמן ודורש אבחון נכון וטיפול נכון. אל תתיאשי, תנסי עוד עד שתצליחי לעלות על משהו. זכרי גם שהתהליך עצמו יכול להיות דנאמי- יכולה להיות התקדמות ואז אולי החרפה, זה הכל חלק מהתהליך. אבל תמיד חשוב להיות עם יד על הדופק ואם את לא בטוחה במשהו לשאול. בהצלחה!

לא להרים ידיים.

הרפואה הסינית יעילה מאוד (ואולי הרפואה הכי יעילה) למגרנות! אם המטפל שלך לא מאמין שהוא יכול לעזור, זה הזמן למצוא מטפל אחר. עד כמה שידוע לי לכירופרקטיקה אין הרבה מה לעשות, אולי אם המקור הוא בצוואר תפוס...

YinYang

New member
דווקא...

שווה לנסות כירופרקטיקה. לפעמים כאבי ראש נובעים מלחץ חולייתי על עצבים שעוברים לאורך עמוד השידרה עד לאיזור הגולגולת והראש. הכירופרקט יכול לעזור ע"י מניפולציה והורדת הלחץ העיצבי. אני ממליץ לברר המלצות בקשר לכירופרקט טוב, כיוון שזו פעולה די חודרנית, ובמקביל, כמו שהמליצה קרן, לפנות למטפל סיני שקצת יותר בטוח ביכולות שלו, ושמודע לזמן הארוך הדרוש כדי לטפל במקור הבעיה. יצא לי גם לשמוע שטיפול בשמנים יכול להועיל(יעל????), שמן אקליפטוס אם אני לא טועה... דרך אגב...מיגרנות הן אחד הסימפטומים שהרפואה המערבית עדיין בחיתוליה בכל הקשור בהן, ולמיטב ידיעתי דווקא הרפואה המשלימה מציעה מגוון רחב של פיתרונות יעילים, אז לא לוותר...אני בטוח שתמצאי את השיטה הנכונה בשבילך. בהצלחה
אייל

מסכימה עם כל מילה

כירופקטיקה ושמנים בהחלט יכולים להשתלב מצויין בטיפול דיקור.

מיגרנות

חסר המון מידע על מנת לתת לך תשובה ממוקדת כמה זמן את סובלת ממיגרנות? האם יש שעות מסויימות, אחרי פעילות מסוימת, מתי זה התחיל? וכו... האם עשית לאחרונה (אחרי הלידה) בדיקות? לבדוק בעיקר ברזל ו-B12 לרפואה הסינית יש התמחויות שונות כמו: תזונה, דיקור ועוד שבהחלט יכולות לעזור לידידה שלי נפתרה בעיית מיגרנות (מגיל 12) בעזרת תזונה נכונה. הכי חשוב לא להתייאש, הפתרון תמיד פשוט כשמוצאים את איש המקצוע הנכון הרבה בריאות ואושר (עם האוצר הקטן)

הל

New member
3 שנים נימשך הסיוט

זה התחיל שהיתי בשנה ג´ באוניברסיטה ביום הכי עמוס (למדתי ביום שני מ8 בבוקר עד 10 בלילה).פתואם כול שבועיים ביום שני היתי מקבלת התקף,אחרי שסיימתי לימודים והתחלתי לעבוד תמיד היתי מקבלת מיגרנה ביום חמישי,בסוף יום העבודה, התקף שנימשך עד שבת...עכשיו עוד פעם התחלתי לילמוד רק פעם בשבוע ומקבלת התקף אחרי יום הלימודים שנימשך(התקף) 48 שעות...

m_katzmann

New member
למה לימודים גורמים להתקפים?

היי הל, על פניו נראה שרק המחשבה על לימודים גורמת לך לסיוט, אך יתכן מאוד שהבעיה היא לא הלימודים אלא אווירה של לחץ ןעומס ושווה לברר את הסיבה המקורית להתקפים אלה שמשביתים אותך לגמרי דווקא בשעות להן את לבטח מחכה כל השבוע, או שאולי דווקא שם הבעיה. מאיה

תראי..

בעיקרון , יש עיליות וירידות בכל טיפול בודאי בבעיות שנמשכות זמן רב , אני לא הייתי פוסלת מטפל או שיטה בגלל 6 טיפולים והתקף אחריהם .. אבל! אם המטפל שךף אמר שהוא לא רואה משמעות להמשיך - אז קחי את רגליך וברחי - כי המטפל אינו מאמין בעצמו ובעבודתו ... ולגופו של עיניין , יש הצלחות יפות לדיקור במגרנה , צריך לשלב תזונה נכונה ותוספי מזון אני באופן אישי ממליצה למטופלי לשלב גם יוגה או טאי צי . אל יאוש ובהצלחה יעל

אסתי123

New member
מיגרנות

להל בטיפול קינסיולוגי הצלחות יפות בטיפול במיגרנות. הטיפול מאבחן ומטפל בגורם למיגרנות. משלב דמיון מודרך, איבחון וטיפול בצ´אקרות, מרדיאנים, חסימות תזונתיות, ריגשיות, חשמליות, מתאים פרחי באך...

dudi adler

New member
אהלן הל

6 טיפולים ,בד´´כ,אינם מעידים על כך שטיפול לא עוזר,אלא אם ע´´פ נסיונו של המטפל,לא יוכל לעזור. לפי נסיוני,טיפול רפלקסולוגי יעיל מאוד בטיפול במגרנות בפרט ובכאבי ראש בכלל. אל תתייאשי!!!!!!!!!!!!!! פני למטפל מקצועי. דודי

משך טיפול ממוצע בד"כ הולך לפי

כל שנה של "מחלה" "סבל" = לחודש טיפול. חודש טיפול יכול לנוע מטיפול בשבוע לשני טיפולים, עדיף מטפל המשלב צמחי מרפא ותזונה. אני הייתי מדבר עם המטפל קודם ורק אח"כ הייתי עובר מטפל במידה ויש אי אילו דברים לא מובנים בכל אופן רפואה שלמה

בקשה למטפלים

כתבה כאן בחורה שהיא סובלת ממחלה X והמטפל נואש לאחר פרק זמן קצר מאוד, בחלק מהתשובות קפצו אנשים צשיטות אחרות ו"המליצו" לה לעבור כי מהן תבוא הישוע. לפי מה שהבנתי המוגבלת היא לא חיפשה שיטה אחרת, אלה שאלה למה הוא נואש וכו´, וציפתה לתגובה מתאימה ולא תבואי אלי ואני אעזור לך (או משהו בסגנון הזה) אני מוצא את זה פוגע והופך את כל העסק הזה למסחרה אחת גדולה. אם היא הייתה שואלת על שאלות על שיטות אחרות שיוכלו לעזור לה, אז בשמחה. אני לא פוסל אף שיטה אבל, לא אהבתי את הלך הרוח (מצטער הרגשה שלי).

למעלה