טיפול זוגי

טיפול זוגי ../images/Emo145.gif

יצא לי לראות פרומו לתוכנית חדשה בערוץ 8 שנקראת "טיפול זוגי" ונותנת לצופים את האפשרות לקחת חלק פאסיבי בטיפול זוגי של שלוש זוגות. עוד על התוכנית תוכלו לקרוא פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3357594,00.html
האם לדעתכם אפשר ללמוד מזוגיות של אחרים ומבעיות של אחרים או שצריך לחוות את הזוגיות שלנו ואפשר ללמוד רק ממנה
האם אתם הייתם מסכימים שיצלמו אותכם וככה צופים יציצו לתוך העולם הפנימי הזוגי שלכם

אממממ

לדעתי אפשר ללמוד מזוגיות של אחרים ואפילו רצוי כי זה נותן לנו פרספקטיבה אחרת, פותח לנו את העיניים וגורם לנו לחשוב גם פנימה על עצמנו... אני בטוחה שהקבועים פה בפורום הזה לא רק נותנים עצות אלא גם סופגים מהבעיות של אחרים - איפה אני ביחס לזה, מה לעשות כדי לא להגיע למצב הזה, אולי גם אני עשיתי את הטעות הזו, אולי אפשר גם ליישם את הפתרון... הרבה מהשאלות שמועלות כאן נוגעות לכל זוגיות ולכן בהחלט אפשר ללמוד מזוגיות של אחרים! ולא, לא הייתי מסכימה שיצלמו אותי, יש לנו ארץ קטנה מדי בשביל לחשוף את הזוגיות שלי בפומבי...

תגובה

אפשר ללמוד מהרבה דברים, אבל הידע העקרי שלנו ביחסי אנוש נובע מיחסינו הפרטיים ולא מקשרים אחרים. איננו יכולים להתערב הרבה בקשרים אחרים ולכן לדעת עליהם, צריך להתרכז בקשר שלנו. אני פוחד מפרסום, ולכן גם בתור סופר ומשורר לא ארצה להתפרסם. אם זה לא יחשוף פרטים אינטימיים ואישיים, זה בסדר.

abcd80

New member
אממ

לפי דעתי אפשר ללמוד גם מזוגיות של אחרים. תמיד תמיד יש דברים חדשים ללמוד מהסביבה ! עם זאת, כל זוגיות זה מקרה לגופו וכולנו בני אדם שונים ומורכבים כך שקשה להשוות בין המקרה שלי לבין מקרה של מישהו אחר למשל. אני לא הייתי רוצה שיצלמו אותי לתוכנית מהסוג הזה.. זה לא בשבילי.

למעלה