טיפול ומטפל

Caged Bird

New member
טיפול ומטפל

שלום רב, בעקבות המלצה התחלתי באורח חיים בריא יותר. כמובן שברקע יש מחלה כרונית שגרמה לי סוף סוף לחשוב לצאת מהמרגרינה וההמבורגר. הומלץ לי גם על מטפל. לא ממישהו שטופל אצלו, יותר קולגה. המטפל המליץ לי על שינוי תזונתי מקיף (אסור עגבניות?!) וכן תוספי תזונה שעלולים להגיע ל 700 ש"ח בחודש לפחות! לפני שאני נכנס לכזה מאמץ, איך אני בכל זאת מברר שאחרים באמת השיגו תוצאות? זה רק קטע של אמון ביני למטפל?

קשה לענות

כאשר אינך מפרט איזו מחלה נמצאת ברקע, אם מותר עגבניות או לא... לגבי תוספי תזונה- בתזונה בריאה ונכונה- לרוב אין צורך בתוספי תזונה, כאן שוב נשאלת השאלה- מדוע רשם לך המטפל תוספי תזונה כה רבים, ואילו תוספי תזונה הוא רשם... קשה לענות לעניין עם כל כך הרבה סימני שאלה. בכל מקרה לצאת מהמרגרינה וההמבורגר יעשה לך רק טוב- זה בטוח! לגבי אמון בינך ובין המטפל- אם אין אמון- אין טעם להמשיך בטיפול כשאתה חש חוסר אמון, לכן שתי אפשרויות: 1. לפתוח את הדברים מול המטפל ולדבר על חוסר האמון, כדי להבין מאין הוא נובע ואולי דברים ישתנו בעקבות השיחה 2. להחליף מטפל- לא בטוח שיפתור את הבעיה, אם יש נטיה שלך לא להאמין במטפלים, אך יפתור את הבעיה אם זה מצב שקיים רק מול המטפל הספציפי הזה. בהצלחה. תמי

עם מעט יותר פרטים תשיג אולי תשובה

בקשר למטופלים אחרים. וגם בעניין התוספים. ובאשר למחיר. אם כבר הגעת אל המטפל, כדאי לנסות את השיטה שלו לתקופה מסוימת. אם קשה עם כל התוספים, אפשר לשאול אותו מה הכרחי, ולהסתפק בזה. בשילוב עם תזונה נכונה, ואורח חיים נכון, כבר הרווחת!

למעלה