טיפול גדול

לומד ל100

New member
טיפול גדול

הקטנוע שקניתי, לא כל כך ברור (ואמין) לי בכלל מתי הוא עשה טיפול אחרון, ואיזה טיפול, אבל יש לי הרגשה שאפשר לשפר אותו ואת הביצועים. אני מתכוון לעשות לו איפוס על ידי טיפול גדול. (לנסוע על כלי בלי לדעת מתי הוא עשה טיפול (ואיזה טיפול), זה כמו להתחתן עם בת זוג בלי לדעת איך היא נראית)

אשמח לקבל שמץ של מושג בענייני הטיפול הגדול. (והבנתי יש גם טיפול בינוני)
מה אני צריך להשגיח שאני מוסר את הטוסטוס (ג'וימקס) למכונאי, איזה פעולות חשוב לי לוודא שהוא יבצע בטיפול זה, והאם יש 'טיפולים גדולים' שאצל אחד כוללים יותר ואצל השני פחות, או שטיפול גדול בכל מקום אמור לעשות את אותם הדברים?
אשמח לקבל גם המלצה על מקום שעושה עבודה טובה איכותית נקייה וכמו שצריך, וגם מחיר טוב. לא חאפר.

אגב, בתוך המושב של הג'וי מקס יש כפתור נעילה ופתיחה, הבנתי שזה מנתק את ההצתה למנוע. למישהו יש מושג מה התועלת שלו? (הרי יש כיבוי מהסויטצ' ולכן לא כ"כ הבנתי את המטרה שלו)

אם פי 3

New member
באיזה איזור?

המתג בתא המטען נועד, למיטב הבנתי, להקשות עוד קצת על גניבה, או על תפעול ע"י בלתי מורשים.
מעולם לא השתמשתי בו - נראה לי פחות רלוונטי ליומיום, ויותר למצבי אי-שימוש ממושכים יחסית (נסיעה לחו"ל, למשל).

38ayelet

New member
מוסך מומלץ ( לדעתי)

אני מטפלת כבר 4 וחצי שנים בגוימקס שלי במוסך ספין בדרום ת"א.
הקטנוע במצב מעולה - ולדעתי בזכות הטיפול המסור שקיבל .
אז אני מאוד ממליצה ( טלפון : 036821941 )
אתה יכול להתקשר ויסבירו לך מה זה טיפול גדול וקטן ואולי ישור קו שאולי אתה צריך כרגע.

למעלה