טיפול בתא לחץ

rm12346

New member
טיפול בתא לחץ

שלום לכם
האם מישהו מכיר את הטיפול הזה ויכול לתת לי המלצות? בנוסף רציתי לדעת האם יש החזרים מקופות החולים לגבי הטיפול הזה

dina199

New member
מה המטרה שאתם רוצים להשיג ?

ז"א באיזה קשיים לטפל ?
(שאלות רציניות, לא ביקורת - כי העסק הרי יקר)

rm12346

New member
זה מאד מורכב

יש הרבה בעיות: שפה,הבנה התנהגות. אני לא מצפה שהטיפול הזה יפתור את כל הבעיות והוא "ייצא" מהספקטרום אבל אני טוענת וחושבת שבהרבה מקרים של PDD יש מספר תאים במוח שהם פגועים ולא מפותחים כמו אצל נ"ט. הטיפול הזה בעצם מעביר100% חמצן למוח וגם באזורים שנפגעו ואז יכול להיות שדברים יישתפרו, כמובן שגם יכול להיות שלא אבל אם קיים סיכוי קטן אני רוצה לתת אותו.

dina199

New member
מאחר ואי אפשר להתמקד בהכל

מה סדר העדיפויות שלכם : שפה , הבנה , התנהגות וגם אולי משהו אחר ?

rm12346

New member
לא משנה לי סדר עדיפויות

וגם אין אחד כזה. אם קיים סיכוי לשיפור בתחום כלשהו שיכול לתרום לו בעתיד ויתרום לעצמאות שלו אני חייבת לו את זה.

dina199

New member
בן כמה הילד וממתי האיבחון ?

אני שואלת כי אני מניחה שגם לדברים האלה יש השפעה על התחומים שמעוניינים בהם.

rm12346

New member
בן 4 אבחון מלפני שנה וחודשיים בערך

מעניין אם אין אף אחד בפורום שלא ניסה את זה

TikvaBonneh

New member
זה נראה לנו טירטור עצום

לוגיסטית וכספית וסבל לילד...
הילד שלנו מתקדם מאוד יפה בעזרת שיטות קונונציונאליות, כך שאנחנו לא מרגישים צורך בכך.
אני מכירה ילד שעשה את זה, לא יודעת איך הוא היה קודם אבל הוא בכלל לא מדבר והוא בן שמונה, כך שאני לא מתפעלת מהתוצאות.

dina199

New member
לכן שאלתי מה המטרות

כי למשל יש הבדל בין הבנה לבין דיבור.

schlomitsmile

Member
מנהל
הקלידי 'תא לחץ' בחיפוש בפורום - ראי חלונית מלבנית קטנה בצד שמאל למעלה.
תקבלי כמה תוצאות, נכתב על זה כאן בעבר.

אנחנו עשינו תא לחץ

במקרה של הבן לשלי זה לא ממש עזר, יש לי עוד שתי חברות שעשו עם הילדים שלהם, אחד מהם זה קידם והשני נתן פשוט קפיצה אדירה בתחום השפתי והתקשורתי אז בהחלט בעיני זה טיפול שראוי לשקול. אם את מתכוונת באסף הרופא לעשות הצוות שם מקסים. צריך לקחת בחשבון שזו התייחבות אדירה לשלושה חודשים כל יום, דרוש שיתוף פעולה מסוים מצד הילד, למרות שהבן שלי הוא מאד מורכב ועדיין הצלחנו במשימה. וכמובן העלות הכלכלית שהיא גם לא פשוטה. את מוזמנת לשאול אותי עוד שאלות

ודרך אגב הילד לא סבל בכלל

נכון שזה דרש הסתגלות אבל כשסיימנו ללכת היה מבקש "אוירון" ...

טיפול בתא לחץ עזר לילדים רבים וכדאי לנסות

שלום לך, אני מלווה ומדריכה משפחות לילדים על הקשת האוטיסטית ומכירה לא מעט ילדים ונוער שעברו את הטיפול בתא הלחץ. למרות המחיר המאד גבוה והחוסר באפשרות לקבל החזר כספי מהקופות, יש הרבה ילדים שעברו את הטיפול וההורים מספרים על שיפור ניכר בשפה ודיבור, שיפור בהתנהגות וויסות רגשי וירידה בהתפרצויות זעם, שיפור ביכולת חברתית ולימודית ושיפור בהבנה ואינטראקציה. אבל, לכל ילד זה אחרת כך שלא ניתן לצפות מראש מה הטיפול יעשה, כי הוא בעצם משפר את חימצון המוח ומאפשר לתאי מוח להתאושש ולבנות קשרים מחודשים. יש לזכור שזה לא עזר לכל הילדים במידה שווה, אבל למרבית הילדים שראו אצלם רגרסיה סביב גיל שנה- שנתיים (שהיא מנזקי חיסונים כמובן..) היה שיפור ניכר ביכולות.
הצוות באסף הרופא עובד הרבה עם אוטיסטים ועוזר להם להסתגל בהדרגה ובהצלחה לטיפול הזה. שווה לך ליצור עימם קשר למידע נוסף.
בהצלחה !

dina199

New member
אז לפי מה שאת אומרת טיפול בתא לחץ

מביא תוצאות הכי טובות לאלה שהחיסונים הם החשודים באוטיזם שלהם ?

rm12346

New member
תודה על התשובות ויש לי עוד שאלות למיכל 47

האם לא היה שינוי כלל אצלך בנך? האם הטיפול השפיע באופן כלשהו על מנהלך היום יום כמו שינה, אכילה, מצב רוח
האם בבדיקה הראשונה אצל הרופא באסף הרופא נאמר לך משהו לגבי הסיכוי שזה ישפיע או לא ישפיע על בנך באופן כלשהו?

למעלה