טיפול ברספרדל

mia01

New member
פניה לנוטלי ריספרדל

יש ברשותי מספר לא מבוטל של כדורי ריספרדל שנותרו מסבי שנפטר. אם יש כאן מישהו שלוקח את התרופה (אבדוק את המינון אך לדעתי מדובר על 1 מג" ו-2 מ"ג), ומשלם מחיר מלא בגלל בעית התוויה (בארץ מאושר רק לסכיזופרנים כדי לקבל את כל ההנחה), אתם מוזמנים ליצור עימי קשר במסרים. הכדורים ימסרו רק בהצגת מרשם.

doroniz

New member
חוקיות

למרות שאת דורשת הצגת מירשם, אינני בטוח שהמהלך שלך כאן הוא חוקי. עומר מקבל ריספרדל בסירופ ולכן לא רלוונטי מבחינתנו. אנחנו מקבלים ההשתתפות מקסימלית של קופת חולים. התרופה ניתנת במירשם ע"י פסיכיטאר לא רק לסיכזופרניה. דורון.

כול הכבוד על היוזמה

באמת יש משפחות שמתקשות לשלם את עלות התרופה ( שירשורים ישנים )

טיפול ברספרדל

שלום לכולם, בני בן 7 וחצי אובחן בגיל 5 כ pdd-nos. לפני כשנה לקחתי אותו לאבחון והערכה אצל פסיכיאטרית שטענה שאני צריכה לשקול טיפול תרופתי ברספרדל. אני קראתי על כל התופעות לוואי וכו' וכמובן שאני לא רצה להתחיל עם טיפול זה. שאלתי האם יש הורים שיש להם נסיון טוב עם טיפול בתרופה זו וכן רואים שינוי לטובה. והאם לדעתכם פסיכאטר יכול על סמך פגישה בה הוא רואה את הילד כשעה להחליט על מתן טיפול תרופתי. אודה על תשובות ותגובות

לנו יש ניסיון טוב.

תוכלו גם לערוך חיפוש בפורום , יש המון דיונים בעניין.. לדבי פגישה בת שעה עם פסיכיאטר - איני יודעת. אבל אני מניחה שהלכתם לפסיכיאטר מנוסה בPDD והרי הילד שלכם כבר אובחן לפני שנתיים, אז יתכן שבמהלך השעה הוא הבחין במספיק דברים שגרמו לו לחשוב שהתרופה יכולה לעזור.

yonitbrk

New member
שלום לך

אצלנו שלושת הילדים מטופלים ברספרידל, וזאת לשם טיפול בחרדות, כפייתיות, טיקים שהופיעו . אכן רואים שיפור, אך יש לקחת בחשבון את תופעת הלואי הן של התרופה והן של הגיל, שהילד עולה במשקל, ואז צריך להעלות את המינון. כמו כן ישנם מיקרים שבהם בשלב מסויים הגוף מתרגל למינון, ואז נראה כאילו התרופה מפסיקה להשפיע. ושוב יש מקום לשקול העלאת המינון. לגבי הפסיכיאטר - אנחנו הגענו לרופא עם דוחות מפורטים של הגננת/מורה, דוח הורים, תאור ההתנהגות הן בבית והן בבית הספר ולאור כל זאת החליט הרופא על נתינת התרופה . שוב - מינון אפסי בהתחלה, ולאט לאט מעלים למינון המתאים לגובה,גיל ומשקל. חשוב לעקוב אחר רמת הפרולקטין בדם, היות ואחת מתופעות הלואי של התרופה היא עלייה ברמת הפרולקטין, דבר שיכול בעצמו לגרום לבעיות התנהגות ונסיגה . בהצלחה.

למעלה