טיפול ברונים

טיפול ברונים../images/Emo143.gif

וטו בשבט שמח!! הי בנות הי עומר אני מטפלת ברונים באופן קבוע באדם שבעצמו מטפל באנרגיות ומוצאת שמתקשה להגיע אל הריפוי משום שהוא עוצר ומדחיק את הכאב (תמיד הוא בסדר, ) חשבתי לפתוח ברון אנסוז - בכדי לשפר את ביטוי הכאב החוצה ואני מחפשת רון שמתקשר לצ'קרת הלב.. ולא נזכרת.. האם יש לך עצות עומר? מישהו? (מסיבות ברורות אני לא מפרטת יותר על הטיפול כדי לא לחשוף..)

תעיפי מבט...

http://www.ima-adama.co.il/healling_methods/healing/healing_omer7.htm זה קישור למאמר בנוגע להילינג ברונים וצ'אקרת הלב שכתבתי באמא אדמה. זה חלק חמישי, יש שם עוד כמה שעשויים לעניין אותך... מקווה שזה נותן לך נקודת מבט אחרת... הצלחה!

עומר!!!!

קראתי את כל הששה ברפרוף.. אשוב אליהם ביתר עיון.. אכן ממש כך - מדייק לי את ההבנה של חלק ממה שאני עושה, מגניב שלמטופל שאמרתי לך.. בתחילת התשאול - הרבתי להשתמש בגבו (כל פעם למעשה) ובמאנז - עדיין העצירה חזקה מה פותח את צ'קרת הלב?

מסר אלייך בתיקשור

תבדקי אינטואיטיבית אם מתאים לך נאודיז או פהו. קיבלתי סמל שלא ברור לי מי מהם זה היה, אני נוטה לנאודיז. מה את אומרת?

נכון גם אני חשתי שאולי הוא שייך לשם

התעוזה המעוף מתקשרי.. אבל פהו קשור לפתיחה מכיוון שהבעיה קשורה לגפיים אולי רגל ימין ויד שמאל ואז להחליף אם משהו מאזן בגפיים נגדיות - משהו אם אנרגיה נשית.. דעתך?! (תודה)

כוונתי היא...../images/Emo20.gif

ש..בהמשך להצעתך שנאודיז ופהו חשבתי שאני נוטה לשים את שניהם בהצלבה אם רון נשי מאזן דוגמת בקאנה או פרתרו מכיוון שאני נוטה תמיד לשאוף לאיזון מכווה שעשיו הבנת יותר וגם אם לא אז תודה לך על ההארות...

וואלה עייפה אני

התכוונתי עם רון נשי ומקווה שעכשיו הבנת ולילה טוב! (זה פשוט מוגזם..)
ירח ירח ספר לי סיפור...

נו... שוב ניגודים והשלמה...

לא? מסתמן שזה עניין קארמתי שאת חושבת עליו כרגע, בחיים?

למעלה