טיפול בקנדידה

ineran

New member
טיפול בקנדידה

מאמר שסוקר את השיטות הקיימות http://www.articles.co.il/article/109970/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%20%D7%94%D7%95%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%AA%D7%99%20%D7%91%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%93%D7%94

ladybug4NLP

Active member
טיפול בקנדידה

המנעות מצריכת קמח לבן, סוכרים וצמצום פחממות רגילות למינימום (ויש הטוענים שלפחות לזמן מה המנעות מפחממות כלל) נטילת ויטמין C + ויטמין D להגברת הרמה החיסונית של הגוף נטילת כמוסות של אורגנו פראי שהוא מחסל פטריות ידוע פרופוליס של דבורים (ככמוסות אם כי השאווה טובה עוד יותר) הערה: למען ההגינות: אין לישום תואר בתשונה ותוספים והנ"ל הוא מידע אישי ונסיון. על כן חושב להוועץ בנטורופאת מנוסה גם, מאחר והכמויות הנדרשות הן בדרך כלל מעל הכמויות ה"מומלצות" בקניה עצמאית (מה שנקרא OVER THE COUNTER ) בהצלחה

ineran

New member
טיפול בקנדידה

תודה על ההערה אני לא רוצה לתת למטופל שלי שום מחסל פטריות, לא טבעי ולא מלאכותי, כי זו בדיוק העבודה שהגוף צריך לעשות ואסור לתת לו תרופות שיעשו אותה במקומו. לגבי הויטמינים למיניהם, בחלק גדול מהמקרים זה מיותר ומי שדוחף לזה אלו כל מיני חברות מסחריות שרוצות לדחוף לנו כמה שיותר ויטמינים ותוספים ולעזאזל הבריאות שלנו. צריך להיזהר עם זה. ערן אינדיג, הומאופת קלאסי.

freearth10

New member
אהבתי ../images/Emo23.gif

היי ineran, בשבועות האחרונים אני מטפלת באישה שיצא לה פצע בשפתיים שכל מה שהיא עשתה - לא נרפא. בעבורי פצע הוא פצע תרתי משמע, אבל הרופאים קבעו קנדידה וזו אישה שמאוד מקפידה על התזונה שלה ועל הבריאות בכלל. כשראיתי שהיא כל כך לחוצה לקחת משהו "שירפא" את הקנדידה שלה. הפנתי אותה למרפאה סינית והמשכתי לטפל בה. הלכלוך שיצא עם קשר מזוהם והטיפול בדיקור הביאו להארה שהכל החל בחוליות הצוואריות, שהן "במקרה" גם משקפות את השיניים והשפתיים. לשמחתי עם ההארה הזאת היא החליטה לוותר על הביופסיה ולהמשיך לשחרר את עצמה ממה שלא תומך עוד בחייה. מאיה

למעלה