למען הדיוק
לא טענתי שלמריחואנה חסרת נזקים ואפילו מניתי אותם בפורום של הרמן. לא מאמין בהסתרת האמת. אני אומנם מקרה פרטי בהתייחסות כבודד אבל כמה אנשים מעשנים אני מכיר?אלפים,במשך 30 שנה אתה מכיר הרבה מאוד מעשנים. מה זה נפגעו נפשית?סכיזופרניה?לא מאמין,חרדות?יתכן,שימוש לא אחראי ללא ידע והכוונה מתאימים במצב נפשי מסויים יכול לגרום לחרדות. אני מבטיח לך שאם תחפש בנרות תמצא שני אנשים שנפגעו נפשית מאלכוהול,מרד בול,משוקולד,מפליי סטיישן וכדו'. לפני כמה ימים כתב גולש בפורום הנ"ל: "בהיותי באמסטרדם ניסיתי בפעם הראשונה בעישון מריחואנה,המריחואנה הייתה אכותית וחזקה והשימוש היה ע"י עישון של כמה ראשי באנג מאז אני בחרדות..מה לעשות?" כמשתמש ותיק ומנוסה אני לא מעיז לעשן את הזנים המגודלים באמסטרדם ועוד בכלי עישון הידוע בעוצמתו...מה אתה מצפה? ישנם זנים חזקים של מריחואנה שיכולים לגרום לחרדות..יש להמנע מהם בנסיון העישון הראשון עדיף זנים חלשים ועדינים. מריחואנה היא חומר משנה תודעה ושכזה יש להשתמש בו בזהירות.לא עושים נסויים ומשחקים. העישון הראשון שלי היה בעזרת כמה מכרים ילדים פוחזים,עישנו בעזרת באנג....לא חכם במיוחד...נכנסתי לחרדות שלעולם לא אצא מזה אך הרגיעו אותי שזה חולף. בקיצור, ידע אקדמי ומספר שנים בתפקיד מסויים לעולם לא יוכלו להחליף נסיון של 30 שנה. תעמיד בפני מעסיק בהיי טק בוגר אקדמיה ובעל נסיון של 30 שנה תהייה בטוח שבעל הנסיון יתקבל לעבודה. רספוטין