טיפול בצלקת

סנאוקט

New member
טיפול בצלקת

שלום רב אני עומדת לעבור ניתוח בבלוטת התריס. לדאבוני הצלקת תהיה בגרון... חשבתי למרוח שמן רוז היפ על הצלקת. האם ניתן למרוח מיד אחרי הניתוח או להמתין עד שהיא תגליד קצת? כמו כן האם הייתם ממליצים למרוח גם שמן אתרי מסוג שהוא? יש לי בבית רוז, וטיבר, לבנדר, גרניום, ילנג ילנג. תודה

ממליצה מאוד על

יש לשלוס תערובת שמנים לאיחוי מהיר של העור וכלי דם כנראה תצתרכי להשיג את זה דרך מטפל,יקר מעט אבל שווה את זה (עד 100 שח בערך) קוראים לזה "אמטומה" תמרכי את זה 3 ימים לפני הניתוח (טיפה כל לילה) במקום בו יבצעו חתך לאחר הניתוח את יכולה לטפטף טיפה על התחבושת ואחרי שיסירו אותה תמשיכי עם טיפה בלילה על הגלד עד שתעלם הצלקת לגמרי (מנסיון שהיה לאבא שלי (מטפל) עם מטופלת שעברה ניתוח עקמת)

סנאוקט

New member
תודה רבה

אני אנסה להשיג את המוצר. האם זה רק שמנים אתרים או גם שמני נשא? מה מכיל המוצר?

זה תערובת שמנים אתרים(אני חושבת)

ללא נשא (אבל זה בסדר...זה צריך להיות מרוכז) השם באנגלית:HAMATOMA השמן הפעיל המרכזי הוא Helicrysum (לפי מה שהבנתי זה זן של דם המכבים או משו כזה?) אני מניחה שיש גם לבנדר ועוד שמנים מרגיעים אבל הילקריסיום הוא מאחה כלי דם (והוא בכלל יקר מאוד)

saritsh

New member
התערובת להמטומה - מעולה

מנסיוני עם מטופלים רבים שעברו ניתוחים, אין כמוה לזרוז איחוי וריפוי הרקמות בצורה ממש מושלמת. הרעיון הוא למרוח על מקום החתך במשך שבוע כל יום לפני הניתוח , ואחרי הניתוח לטפטף על הצלקת הטריה כמה פעמים ביום. ההכנה היא גם נפשית כמובן. אישית אני כמטפלת מכינה א התערובת הזו לבד ונותנת גם בקבוק ויטמטן E שיש להוסיף החל מהיום ה3 בערך אחרי הניתוח לאחר שמטפטפים את ההמטומה, לפעמים בהתאם למקרה אני גם משנה קצת את ההרכב, אם לפני שמתי לבנדר עם הליקריסום, ( כי הלבנדר זול יותר) אז אחרי אני משלבת לבנדר פרופוליס במקום הלבנדר כי הוא ממש אנטיביוטי ןמונע זיהומים ברמה גבוהה יותר מאשר לבנדר רגיל. כמובן שגם לבנדר רגיל עושה את המלאכה. הלקריסום הוא שמן אתרי יקר מאוד, אך שווה כל אגורה. אם את רוצה עוד מידע את יכולה לפנות אלי במסר אישי.

0 אור 0

New member
לצלקות

מומלץ תערובת של ג'ל אלוורה עם לבנדר זכור לי גם משהו מעורפל על רוז היפ - נדמה לי ששמעתי פעם שהוא מצויין.

סנאוקט

New member
מה הטלפון של שלוס?

אני לא מצליחה לאתר את הטלפון שלהם (הוא לא רשום באתר שלהם). אם יש למישהו, אשמח לקבל. אם אי אפשר לפרסם כאן בפורום אפשר לשלוח לי מסר אישי. תודה!

למעלה