טיפול בפרסה

peligrosa1

New member
בכיף קצת תמונות

כל הסוסים שאני מציגה הם בגיל שנתיים השמות זה שמות של אבא כי עוד אין להם שמות פה ומי שרוצה להבין למה הם יקרים יכול פשוט להקליד בגוגל את השם ויקבל את המידה על אבא, כמובן בגוגל באנגלית חלק מהם גם האמא יקרה או שניהם מפורסמים הראשון CAME HOME נמכר ב1200000 דוללר

peligrosa1

New member
STORM CAT

מחיר הערבעה של אבלה חצי מיליון דולר סיחח בזה לא נמכר כי לא שילמו עליו מספיק הגיע ל1600000

2eye

New member
כוסוני עללל

פשוט יפים ברמות. המיחירים בשמיים, אבל כנראה שהוא מוצדק... נייס, ורי נייס אבל לפי דעתי זה עדיין הכי יפה P:

Ontario R Z Y H

New member
הוא פסדר..... חחח

זה>>>>>>>>>מלך היופי!!! ועומרי, אתה חייב לצלם במצלמה נורמלית!!!

2eye

New member
חח

אם תלחצי על התמונה תראי למה זה כ"כ מטושטש. זה לא אנמח צילמתי...זה מישהו מהחווה שלי צילם אותי. תלחצי, וזה לא יהיה מטושטש, אני חושב.

המחיר לא משאיר עלי רושם

אני לא חושבת שהוא מגלם את הערך שיש לסוס עבור מי שמטפל בו או בעליו. הוא מגלם אך ורק את החישוב של התועלת הכספית שניתן להפיק מהשימוש בו. עניין בורסאי שכזה. אני בהחלט מאמינה שהסוסים מושקעים, כי אני בטוחה שיש להם פוטנציאל להניב יותר, כסוסים חזקים ובריאים.

peligrosa1

New member
אני מסכימה איתך

נתתי פה את המחירים בשביל שיבינו איזה כספים העסק פה מגלגל יש סוסים הרבה יותר זולים עד 100000 אפשר להביא אחלה חיה דווקא הסוסים עם המחירים האלו לא תמיד מרויחים את זה חזרה-את המחיר קניה והשקעה עתידית יש המון סוסים שעושים את הכסף ותארים והם הרבה יותר זולים כמו סיביסקיט למשל או FUNNY CIDE שניצח את שני המרוצים של טריפל קראון ובכלל הסיפור שלו נורא יפה והוא נקנה ב 75000 על ידי 10 שותפים!!! ממעמד בינוני (סיימתי עכשיו לקרוא ספר עליו- נורא יפה ומעניין) לכל הסייחים היקרים האלו יש פוטנציאל ופדיגרי להיות סוסי הרבעה בעתיד אז זו הסיבה העקרית למחיר

peligrosa1

New member
אני חושבת שהיא התכוונה

שגם אם המחיר כזה זה לא אומר שבעלים או מטפל אוהב את הסוס וזה הרבה נכון זה באמת אינדיוידואלי יש כאלה שאוהבים יש כאלה שזה רק כלכלי והם מסתכלים על סוס כזב כמו על מכונת כסף אבל אין ספק שמי ששילם סכום כזה יחזיק את הסוס בתנאים הכי טובים כי "צעצוע" יקר שומרים עליו אני לא מכירה אף אחד שקנה אוטו יקר ומיוחד ולא יחליף שמן בזמן...

lions queen

New member
../images/Emo118.gifתכלס.. וגם אם הבעלים

לא אוהב את הסוס באמת ורק רואה אותו כאובייקט כספי.. כל עוד הוא משקיע בו מיליונים אני בטוחה שלסוס לא באמת אכפת כמה הוא אוהב אותו..

הורסמאן

New member
קצת מוזר לטעון

שהמחיר לא משאיר עליך רושם. בוודאי שהמחיר מגלם ערך. מלבד העובדה שסוס כזה יכול לסדר לך את החיים, לסוסים האלה יש מחיר מתוך סיבה מסויימת. לא מדובר כאן על אבן יקרה ששני אנשים רוצים (למרות שעלי גם יהלום יקר ישאיר רושם) , אלא על בשר ודם שיש לו יכולת לבצע משהו נדיר, יוצא מן הכלל. איך אדם יכול להיות ליד סוסים ולטעון שהוא לא "מתרגש" מהסוסים הטובים בעולם? זה כמו שחובב כדורגל יטען שבקאם לא מעניין אותו, או שחובב אופרה יאמר שפוורוטי זה סתם איזה שמן שלא "עושה לו את זה". עוד לא נתקלתי בחובב אומנות שיטען שון-גוך משעמם. אולי את מנסה לומר שהמחיר לא בהכרח מעיד על כך שהבעלים "אוהבים" את הסוסים? יכול להיות, אהבה מצד בעלים זה עניין אינדבידואלי. אבל לא יותר קשה לאהוב סוס ששווה מליון מאשר סוס ששוה אלף. מה שבטוח זה שהסוס ששווה מליון זוכה לתנאים הרבה יותר אהובים, מהרבה מאוד סוסים אחרים, שאולי הבעלים שלהם טוענים שהם אוהבים אותם אבל יש להם קשיים כשזה בא למשל לטיפול וטרינרי.

2eye

New member
דעתי

לפי דעתי שרואים סכומים כאלה הדבר הראשון שעולה זה "ואו" והשני "רגע".. אני בהתחלה ממש הייתי בשוק מהסכומים, אבל יכול להיות שזה סוס רק עם יכולת ולא אופי או דברים כאלה, או סוס שמה שהוא יכול זה לרוץ אלפיים מטר במהירטות שיא ואח"כ להתפרק, לא שאני מזלזל, אבל זאת דעתי, לא ממש מוצקה ומובנה, אבל רציתי להוסיף תגובה.

אני מנסה לומר

שסוס כשרוני, ספורט, אימון דקדקני - אלה מרשימים אותי מאוד. המחיר מגלם בעיקר את הרצון של האנשים להרוויח. אין הבדל בעיני בין סוס של 100K לסוס של מליון. עוד אפס ועוד ספרה הם רק חישוב רווח ותו לא. משקפים יותר את האדם מאת הסוס. אני לא יכולה שלא לחשוב, מה לעזאזל יכולה היתה האנושות להרוויח אם כספים בסדרי הגודל האלה, היו הולכים למטרות אחרות. חינוך. בריאות. תרבות.

הורסמאן

New member
המחיר מגלם את ערך הסוס

והערך נובע מהיכולות המיוחדות, והנדירות. כמו כל דבר, יצא וביקוש. מאחר שכל כך קשה לגדל סוסים כאלה, ומאחר שכל כך הרבה אנשים רוצים אותם, המחיר שלהם מרקיע שחקים. אנשים רוצים אותם כי אלה סוסים שעומדים במבחן הגידול הקשה ביותר. אם הם היו מתפרקים אחרי אלפיים מטר כמו שהציע עיניים לעיל, לא היה להם ערך. אותו האפס שבו את מזלזלת, מעיד על היחוד והטיב במידה ישירה לערך הכספי. האנושות לא מפסידה דבר מההשקעות הכספיות האלה, כמו כל השקעה אחרת בחברה קפיטליסטית, גם הרוחים מהסוסים האלה הולכים לשיפור מצבם של חלק מהאנושות. זה מתבטא בג'ובים לאלפי אנשים, אשר מצידם מזרימים כסף לכלכלה כולה. זה אבסורד כשאנשים מנסים לטעון (לא את בהכרח אך נטען פה כך בעבר) כאילו שאם דבר מסויים שווה הרבה כסף, במקרה הזה סוסים, זה גורע מערכם כבעלי חיים, או מהערך של האנשים שמגדלים אותם. יכול אדם לטעון שלדעתו ציור של פיקסו לא מצדיק עלות של מיליונים, אך לא נראה לי שאפשר לטעון שציור של פיקסו "שווה" פחות, רק בגלל שיש לו ערך כספי רב.

peligrosa1

New member
אם רק היתי יכולה

לתת לך את כל מה שיש לי בראש ואתה תנסח זה היה מה זה מעולה!!! אני אוהבת את הניסוחים שלך - פשוט נקודתי ובדיוק במטרה אוף יש לי בלגן בראש מהשפות אני לא מספיקה להשתכלל אני עוברת למדינה אחרת וככה כל החיים

למעלה