טיפול בפרופסיה

אני מקווה שהתפקוד חזר לאיתנו.

אם נשפוט על פי הבחורה המפורסמת שנטלה נורופן וכמעט נאלצה לסוע להשתלת כבד נסיק שכל מי שלוקח נורופן לוקה במחלת כבד קשה המציאות היא כמובן שמיעוט זניח מהאנשים שנוטלים נורופן מפתח תופעת לואי חמורה זו . המסקנה היא שלא ניתן לבסס המלצה ע"פ העובדה שלך היתה בעיית חשק. במחקרים שפורסמו בספרות הרפואית מדברים על כ 2% מהאנשים שנוטלים פרופסיה ולוקים בחסר חשק עוד כ 2% - מתלוננים על הפרעות בתפקוד במידה והן מופיעות והפציאנט מפסיק את התרופה , התופעות הללו חולפות. בברכה

gilvered

New member
טיפול בפרופסיה

שלום אנשים. אני גיל ואני משתמש כבר כמעט 10 חודשים במינוקסידיל. החומר עוזר לי מאוד לעצירת הנשירה וצמיחת שיער חדש. לאחרונה גיליתי שלמרות שהחומר עוזר לי, לא נוח לי להשתמש בו במקרים מסויימים מכיוון שזה דורש משמעת גבוהה וסדר יום מסויים. לכן חשבתי להפסיק את הטיפול במינוקסי ולהתחיל טיפול בהתקרחות שלי באמצעות פרופסיה. השאלה שלי היא האם זה מומלץ..? שאלתי היום את רופא העור שלי על התרופה והוא המליץ לי בחום וטען שלא קיימות תופעות לוואי מסוכנות כלשהן. לאחר סיורים בפורומים שונים ראיתי שכן יש תופעות לוואי מסוכנות ולכן אני חושש להתחיל טיפול עם התרופה. הייתי רוצה לדעת מאנשים שמשתמשים/השתמשו בתרופה אם באמת יש תופעות לוואי מיוחדות. אם יש כאן רופאים שיכולים לענות לי על השאלות אני אשמח לדעת. במידה ואין תופעות לוואי מיוחדות או שלא ידוע, האם שווה לקחת את הסיכון בלקיחה של תרופה שמתעסקת עם ההורמונים הגבריים. באמת שאני אשמח לתשובות... תודה מראש !

רב האנשים אינם סובלים מתופעות לוואי מיוחדות

תופעת לואי לא שכיחה היא של ירידה בחשק המיני או הפרעה בתפקוד המיני תופעות לוואי אלו הן הפיכות וכאשר מפסיקים את הטיפול הן חולפות בברכה.

למעלה