טיפול בסיסי

מטייל

New member
טיפול בסיסי../images/Emo53.gif

שלום רציתי לשאול בעמת מומחים, אני טס בעוד שבועיים למונגוליה והתכנון הוא לקנות שם סוס לצורך התנייידות (טיולים) רציתי לשאול אם ישנו טיפול בסיסי (-כל יום) , הגבלות, וכל זה בהנחה שאף-פעם לא עליתי על סוס בתודה על ההיתייחסות אורי

לא הייתי ממליצה

לך לעשות דבר כזה אם אין לך ניסיון, או שותפים בעלי ידע/ניסיון אבל בהנחה שאתה מתעקש, אני אעשה כל שביכולתי כדי להסביר לך איך כמה ולמה... שלח לי מסר אישי, אני אעביר לך את המס´ שלי

או או..

אני כבר רואה טעות חמורה... לפני שקונים סוס, רוכבים עליו! לומדים לפחות שנה על סוסים! אין לך מה לקנות סוס עד שאתה לומד מעט! חוץ מזה, זה עניין של המון המון כסף! זה אומר לקנות לו מקום טוב לשהות בו.. זה אומר לבנות לו שמורה קטנה... זה אומר לקנות מקום קרוב לחוות אחרות בשביל שהסוס לא יהיה בודד.. ואם לא, אז זה אומר לשלם לפנסיון בחוות אחרות. בכל מקרה... הציוד כולל רסן מתאים.. מושכות יפות ונחמדות אוכף נוח וטוב.. שזה גם עניין של כמה אלפים. אז כמובן אתה צריך לקנות כלים לנקיון הסוס, וכמובן אוכל מתאים.. מבחינה בסיסית אתה צריך לרחוץ אותו... לנקות לו את הפרסות וכו.. ואם אתה לא יודע איך לעשות את זה, זה יכול להגמר באסון! אתה יכול לאהרג! אז עדיף שתעזר בסבלנות או במומחה אחר...

טוב.. אנרכיסטית יותר מהירה ממני ../images/Emo13.gif

ואם אתה באמת רוצה לדעת עוד.. תשלח לה מסר, לא לי.. היא מבינה הרבה יותר ממני...

אבו-דני

New member
טיפול לפני תנועה..אופס...רכיבה

--- ובכן בדיקת מים בפה , בדיקת שמן המדיד בן האוזניים, לחץ אויר בפרסות 50 פי סי איי, תדלק אותו בחציר של גינגי´ס חאן והסוס מוכן לחצות את ערבות מונגוליה...אתה בטח מבין שזה לא בדיוק כך... ביום שתלמד לנגן בפסנתר על ידי התכתבות תדע לרכב ולכבוש את מונגוליה באותה דרך בהתלהבות.. עכשו כמה טיפים מעשיים לפרש הישראלי הסוסים במונגוליה הינם נמוכים (פונים) הסיבולת שלהם היא מהגבוהה בעולם בגלל תנאי האקלים הקשים...מונגוליה היא ערבה צחיחה ויש שם ירק נמוך שגדל בר ומזין את הסוסים הבקר וכל מה שזז... יש שם עגלות קטנות כלו רתום לך סוס ועוד סוס נוסף לידך ותנועע לך בסבבה אגב הקאות חוזרות ונשנות לקערה לידך..כמה זה יעלה לך? אשאיר לך את ההפתעה..רק דע לך עם משכורת של שנה אתה מליונר במונגוליה

בעקרון..

בעקרון לפעמים עושים טיולים אבל רק לאלה שלומדים ביגור כי..זה בית ספר לאינגליש!!!אתה יכול לנסוע לבית אורן רק שיש בעיה במחיר..זה נורא יקר!!!!

Doni 1

New member
סוס מונגולי?

אם אתה הולך לקנות סוס מונגולי ???איכס!!!!!!!! לפי דעתי חרא של סוסים לא שיש דבר כזה חרא של סוסים כל סוס זה דבר קדוש אבל סוס מונגולי למתחיל זה לא טוב כי כשתחזור לארץ יהיה לך קשה להתרגל לסוסים שבארץ הם שונים בגודל ובאופי גם צורת הטיפול שונה

סוס מונגולי...

ואני רוצה להגיד שכל סוס וסוס הוא סוס נפלא אפילו סוס ננסי שאנו לא יכולים לרכב עליו זה לא משנה העיקר שהוא סוס! וסוס זו החייה הנפלא ביותר אני הייתי מרוצה אפילו לסוס מונגולי!

למעלה