טיפול במגע ..???

nofaritrit

New member
ש יקרה

כולם רשמו לך דברים חמים ומעודדים. שנה לעיבוד של טראומה זה לא הרבה זמן ואת לא משתגעת .הגוף שלך כואב את החוויה האיומה שעברת. אני זוכרת מטיפול שאני עברתי (בטראומה מסוג שונה) שהייתי כל פעם המומה מחדש מהעוצמה שהגוף שלי הגיב בה. לא הבנתי איך אחרי כל כך הרבה זמן ואחרי כל כך הרבה פעמים זה עדיין כל כך חזק. גם לי היו מעין בחילות, עייפות עצומה וכו'. סביר להניח שהכאב ימשיך ללכת איתך אבל התכיפות של הזיכרונות, והעוצמה תשתנה לה לאט לאט ואני מניחה שגם הסימפטומים הגופניים אותם את מתארת יופיעו פחות ופחות (כך קרה אצלי) וגם היו כשהם מופיעים אני יודעת טוב יותר למה הם הופיעו וכיצד להתמודד איתם. אני כן רוצה לעודד אותך להמשיך לבקש עזרה ולבדוק תמיד אם הטיפול הוא לא יותר מידי עבורך ולא עובר את הגבולות שלך. ליבי איתך. ואת מוזמנת תמיד לכתוב פה. נופר

nofaritrit

New member
טופלתי בכלי שניקרא

פסיכולוגיה תהליכית או process work כיום אני מטפלת בכלי הזה וממשיכה ללמוד אותו.

Fistandantilos

New member
נופר יקרה

אני חושב שרב האנשים העוסקים\פונים לרפואה משלימה כל אחד פונה אליה מהמקום הכואב שלו, וגם אני עברתי טראומה מסוג שונה ומתמודד עמה בשיפור כה ניכר עם הזמן. כשהרע עולה, קשה לראות את הטוב, אני חושב ש-ש' היקרה תעיד על שיפור אפילו ניכר ביחס לתקופת הטיפול, אך הייתי רוצה לחלוק עלייך בנוגע ה"לבדוק תמיד" אם הטיפול לא עובר את גבולותיה, אני חושב שברגע ש-ש' וליבה מצאו את המטפלים שמרגיש לה נכון לשבת איתם היא כבר תרגיש ותדע לבד מה עובר גבולותיה ומה לא. לפי תגובותיה ראיתי שהיא כבר מטילה ספק בנוגע לעשייתה יותר מדי\פחות מדי, והצעתי היא פשוט ללכת עם הלב ולאשר עצמך, להתרכז פחות בדרך בה נעשים הטיפולים ויותר בתוכן העולה בהם.

nofaritrit

New member
באופן עקרוני מסכימה איתך

אבל כשמדובר בנשים שעברו ניצול הדברים אינם פשוטים כל כך במיוחד שמדובר בטיפול גופני. היכולת לאמר "לא" במיקרים כאלו היא הרבה יותר בעייתית .אני לא מסכימה עם "היא כבר תרגיש לבד" . בתקיפה מינית הרבה פעמים הרגשת הגבולות של הגוף ניפגעת . אני כן חושבת שמטפלים ברפואה משלימה צריכים להיות בעלי מושג כיצד לעבוד עם ניפגעות תקיפה מינית. מעבר לכך אני מסכימה איתך .

המלצה חמה

אני ממליצה לך מאוד ללכת לאיבחון במרכז אלבאום, זו שיטה של טיפול באמצעות תנועה ומגע, השיטה עובדת על אינטגרציה בין 4 האינטיליגנציות (גופנית, ריגשית, חשיבתית ואנרגטית) ונראה לי שתתאים לך מאוד.

התאור המפורט שנתת חשוב מאד

הצבור אינו מודע כלל למה שבאמת עובר על קורבנות, והרשת היא מקום מתאים לתת מידע, ומי שאינו רוצה לקרוא שיעבור למקום אחר. מאחלת לך שתצאי מזה לחלוטין מהר ככל האפשר.

טיפול במגע

זוהי בדיוק שיטת הטיפול של מרכז אלבאום, טיפול פרטני באמצעות מגע ותנועה העוסק בשילוב ארבעת האינטיליגנציות (גופנית, נפשית, חשיבתית ואנרגטית) נדמה לי שיוכל מאוד לתרום לך, ובכל מקרה, נראה לי ששוה לנסות.

היום בשעה 19:00

יש הרצאה שמסבירה קצת על השיטה ועל הלימודים במרכז אלבאום, אם את מתעניינת את מוזמנת לבוא (רח' קהילת סלוניקי 7 הדר יוסף תל אביב)

למעלה