טיפול במגנטים

טיפול במגנטים

שלום לכם, האם מישהו ניסה את המוצרים של חברת ניקן או מוצרים אחרים? אמרו לי שהמגנטים יכולים לעזור קצת במצב של פיברומיאלגיה? תודה על תשובותיכם

linar1

New member
מגנטים כנראה אינם מצרך פופולרי

אצל גולשי הפורום. אז נא להעלות את זה שוב. אם יש לך שאלות נוספות נשמח לשמוע. שבוע טוב,
LINAR.

נא לא להעלות???

אולי מגנטים אינם פופולרים אבל...האם זה אומר שאסור לשאול שאלה על כך? אגב...מאז ששאלתי בפורום דווקא לקחתי שרשרת כזו לניסיון ואני חייבת להודות שלמרות שהייתי מאד סקפטית, זה מאד עוזר. אני לא חושבת שאם משהו הוא לא פופולארי אז אין להעלותו בפורום. תן לכל אחד להכיר הכל ולהתרשם, מה דעתך?

B Positive

New member
נשמע כמו אי הבנה...

נושא המגנטים עלה שבוע שעבר וגם בעבר , ועלה כי מי שהתנסה לא חווה שיפור. מאחר והרבה פעמים יש ניסיון לנצל מצוקות מכאב למכירת דברים דיונים כאלה נתקלים בחשש. כך שזה לא ענין של פופולריות. מי שהנושא מדבר אל ליבו מן הסתם יגיב.

linar1

New member
מותר להעלות כל שאלה ללא מגבלה../images/Emo45.gif

אבל את שאלת את אותה שאלה פעמיים וכפי שראית אף אחד לא הגיב. לכן זכותי להגביל העלה נוספת. את מוזמנת לכתוב כל דבר שרלוונטי לעיניין של הפורום, אין ספק שכולנו נשמח לדון ולעזור. אך הכל בפרופורציה נכונה ואין סיבה להפגע מהערה שלי, שנועדה לשמור על ניהול פורום בצורה נאותה. אני שמחה לשמוע, שהמוצר עוזר לך ואת מרגישה שיפור. תרגישי טוב ולילה שקט ללא כאבים,
LINAR

למעלה