טיפול בכינים

yardenweb

New member
טיפול בכינים

שולם רב,
רציתי לשתף את חברי הפורום בשירות אדיר שקיבלתי לאחר ניסיונות רבים ומתישים שלא צלחו להוריד את הכינים מראש ילדי.
השירות ניתן בסלון להסרת כינים, כן כן יש דבר כזה, גם אני לא האמנתי שקיים כזה דבר.
זה נקרא כינה לי לה לא התקשרתי, קבעתי תור ולאחר טיפול שארך כשעה, הפלא ופלא הראש נקי לגמרי!!!
במשך הטיפול כולו ילדי צפה במסך עם תוכניות ילדים מבלי שהרגיש כלל את הטיפול, ואפילו נהנה.
ובנוסף, כדי להבטיח את הצלחת הטיפול נקבעה לי פגישה נוספת לאחר שמונה ימים לבדיקה שנייה אשר כלולה במחיר.
יש לציין שבבדיקה השנייה לא נמצאה כינה ולא ביצה אחת, נקי לגמרי!!!
ממליצה בחום

askshir

New member
בסוף אין מנוס אחרי כל טיפול לסרק במסרק סמיך

מידי יום במשך כמה ימים

Dr T noki

New member
גם אצלנו יש שירות כזה

השירות ניתן בסלון להסרת כינים, הנקרא גם בשם ״הסלון של ביתנו״ (או חדר הילדים(.
הטיפול ניתן על ידי אישה עם נסיון רב בסילוק והשמדת כינים (AKA - אמא, כלומר אני).
במהלך הטיפול הילדים יכולים לבחור לצפות בטלויזיה, לקרוא ספר, לשמוע מוסיקה, לשחק באייפוד או סתם לקטר.
והעלות מדהימה - אפילו לא שקל ליום.
גם הטיפולים הבאים כלולים במחיר (וגם האמא).
לא האמנתי שקיים דבר כזה!
כל בני הבית ממליצים בחום.

yafyafit

New member
הרגת אותי...

אבל תודי שיותר כיף לעשות אאוט סורסינג לעבודה כה דוחה (אם כי ממכרת במידה מסוימת... כשלבן שלי היו כינים לא יכולתי להפסיק לחטט לו בשיער ולחפש ביצים...)

אביבקיץ

New member
הבעיה שזה בזבוז כסף, אחרי יומיים הוא נדבק שוב

אלא אם כן את עושה מנוי - והגברת מגיעה אלייך הביתה כל ערב.

כי אני צריכה לעשות סירוק קפדני כל יום.

כמעט כל יום מגיעה הודעה מאחת המורות ש"הכינה נחמה הגיעה לבקר".

נוRית

New member
LIKE ענק!!!

הבעיה עם הכינים זה ההדבקות החוזרת ונשנית...
אם הייתי חושבת שיש משהו טוב בסלון שכזה (כפי שתואר בהודעה הראשונית, שדי זועקת "פרסומת"), זה רק לעצמי, כי בעצמי יותר קשה לי לטפל, ובעיקר אני לא רואה מה עדיין נמצא לי על הראש.

לשמחתי, אצלנו אין הרבה הדבקויות, אבל כשכבר יש, מה שעוזר זה סירוק ועוד סירוק ועוד סירוק. פעמיים ביום עם מסרק צפוף, עד שאין יותר זכר למשוקצות האלה....

ראיתי כזה שירות בסרט

ראיתי לא מזמן את הסרט "אין לי מושג איך היא עושה את זה" ושם הם הלכו למספרה לטיפול בכינים

היות שאני מכירה אישית את מי שפתחה את הסלון

לא נראה לי פרסומת למרות שלא הייתי משתמשת בשירות הזה . לא מספיק אפקטיבי בשבילי כן הייתי שולחת לשם אם היה קרוב כמה מחברותיה של ביתי שהוריהן לא ממש מטפלים בילדות ולכן היא נדבקת מהן כל הזמן

פתרון קל לבעיית הדבקות

אצל נכדי זה עובד . מקווה שיועיל גם לכם.
בחנויות הטבע יש סבון לרחיצת פירות וירקות , סבון שלא גורם נזק, כף ממנו תוספו לבקבוק השמפו נערו היטב. וחפפו ראש כרגיל.
חברה למדה אותי זאת. מאז למדתי עוד חברים נכדיי שלא נדבקו יותר. אחרים שניסו חלקם מאד מרוצים וחלקם פחות...
נסו ודווחו אם יצליח וגם אם לא.

למעלה