טיפול בכאבי עניים

nati11112

New member
טיפול בכאבי עניים

כאשר אני נימצא במחשב או שאני רואה סרט אז כואבות לי העיניים. הלכתי לרופא עיניים והוא אמר שיש לי יובש בעניים ונתן לי טיפות וג'ל שלא עוזרים לי. יש איזה טיפול ברפואה משלימה שיוכולים לעזור לי? (חוץ מבייטס) תודה

0 אור 0

New member
יובש בעיניים עקב אי מצמוץ

יש שתי בעיות עיקריות שגורמות לבעיה הזו: כשאנחנו צופים בטלויזיה או מרוכזים במסך המחשב אנחנו שוכחים למצמץ, וכמובן הקרינה והתאורה גורמים לעיניים יותר מתח מאשר תאורה טבעית בתנועה טבעית. הפתרון הוא קודם כל בארגון סביבה ארגונומית טובה גם מבחינת התאורה - לוודא שיש מספיק אור והמסך אינו מספק את התאורה הנכונה. יש כתבות שמסבירות בדיוק באיזה כיוון צריך לבוא האור (אם אני לא טועה, אז חוץ מתאורה כללית עדיף שיגיע אור מאחור מצד שמאל לימניים), וכמובן גם מבחינת אופן הישיבה - מעבר לשמירה על הגב, חשוב שהצואר יהיה במנח טבעי, ישר או אפילו טיפה כלפי מטה, כי המאמץ של הצואר מזיק לכל איזור הראש כולל העיניים. לאחר שדאגנו לסביבה נוחה ומותאמת, חשוב לזכור באופן מודע למצמץ כל הזמן, ופעם בשעה לכל היותר לעשות הפסקה של מספר דקות. בהפסקה זו ניתן לעשות תרגילי עיניים - כיפוי, סיבובי עיניים בכל הכיוונים, מצמוץ חזק, מיקוד העיניים בכל כיוון ואחר כך הרפיה. בנוסף לתרגילי העיניים ובלי קשר, כמובן חשוב לשחרר את שאר הגוף (מתיחות לידיים, לכתפיים, לגב, לרגליים ..) מעבר לדרך הזו, שהיא החשובה, יש טינקטורות של צמחי מרפא טובים לעיניים שניתן לשטוף אתן את העיניים להקלה במקום טיפות העיניים שלא עזרו. פתרון ביתי יותר הוא להניח קומפרס של חליטת קמומיל על העיניים ולנוח.

ינוקא1

New member
למרות שאני מניח

שאתה מאוכזב מבייטס , אני בכל זאת חושב שזו השיטה הטובה ביותר לטיפול בעיניים. עם זאת , כאחד שגם היה מאוכזב מהשיטה תקופה ארוכה , דווקא התענינתי בה מחדש כאשר קראתי את ספרו של מאיר שניידר "ריפוי עצמי בתנועה" - מאיר שניידר ריפא את עצמו מעיוורון מוחלט בעזרת השיטה הזו ! הדגש בשיטתו של מאיר שניידר עד כמה שהתרשמתי הוא על שני תרגילים - 1. תרגילי שמש. לעצום את העיניים , לעמוד מול השמש , ולהזיז את הראש מצד לצד באיטיות. כדאי לשלב עם זה גם נשימה. (אני מצאתי שזה תרגיל שפותח גם כן את העיין השלישית !). 2. כיסוי כפות העיניים עם הידיים , רצוי לפרקי זמן כמה שיותר ארוכים. אני גם ממליץ מאוד על קריאה בספרו של שניידר.

mabar 28

New member
טיפול בכאב עניים דר אריה מבר רפואה טבעית

לפי נסיוני חובה טיפול הומופטי ו יחד עם טיפול באנרגיה קוסמי אפשר לנסות עם הרכב טבעי Oופר תא[לבדוק בגוגל]

למעלה