טיפול בין טיפול

varui

New member
טיפול בין טיפול

שלום גרא ! אני בן 26 לפני כשלוש שנים עשיתי איבחון טובה ויציאה תשובה חיובית עכשיו קרוב לשנתיים אני מטופל אצל פסיכיאטרית הכל עבד כימעט ניפלא עד כישלונים אחרונים במבחנים ואני מרגיש אין טעם להתאמץ ועוד כי נולדתי בתור כישלון ואני ישאר כזה בתגובה כזאות טיפול בריטלין הפסיק להשפיעה מינונים רגילים לפני הוראות רופאה על מינונים גבווהים וגם פרוזק לא מתפקד טוב אני נימצא הרבה זמן חרדות ופחדים וזה משפיעה על השינה שלי ! אני על פרוזק 80 מ``ג ופסיכיאטרית הציעה לי ללכת טיפול פסיכילוגי אבל אני לא יודע האם שווה יש פחדים וחרדות האם לפני כן צריך להיות מאוזן מבחינה תרופיתית ואחרי להתחיל טיפול רגשי תודה

גרא.

New member
varui,הכשלונות שלך במבחנים,קשורים כנראה יותר

לחרדת בצוע,כפי שאפשר להבין מהקביעה החד משמעית שלך כי נולדת בתור כשלון.ובחרדת בצוע הטיפול, אינו שיחתי,כפי שאתה מטופל כנראה אצל הפסיכיאטרית שלך,אלא קוגניטיבי-התנהגותי.אם לטיפול כזה היא הציעה שתלך,אל תהסס.הטיפול התרופתי אינו התנאי לטיפול הפסיכולוגי,אלא משולב איתו.ואם היא הפסיכיאטרית שנתנה לך תרופות חושבת שאתה יכול לשלב בין הטיפולים,היא כנראה צודקת.לך על זה.

varui

New member
הבעיה

שאני לא בטוח קודם כל בדרך שלה ! חשבתי עוד הפעם להיות מאוזן מבחינה תרופתית ואחרי זה ללכת לטיפול התנהגותי כי אני הייתי בקטע הזה ואני יצאתי ממנו כי ראיתי אין שום תועלת ממנו

גרא.

New member
varui,למרות חוסר הבטחון שאתה חש לגבי הפסיכיא'

שלך,כרגע,כתבת כי היא עבדה איתך שנתיים,וזה היה נפלא.לגבי מה שקורה איתך כרגע,מותר לך ללכת לפסיכיאטר אחר לשמוע "חוות דעת שנייה" כך זה מכונה חוקית,כך שהיא לא אמורה להפגע. במיוחד לגבי הרצון שלך להיות מאוזן מבחינה תרופתית,ולקבל את הכיוון להמשך טיפול.

varui

New member
בעיקרון סומך על מילה שלה אבל

אני עדיין סגור במאה אחוז לגבי המשך בקשר ליועץ נוסף קצת בעיה כי באופן פרטי עולה הרבה כסף וגם צריך למצוא בנאדם יכול להיות פתוח אם אותה בנאדם

למעלה