טיפול בילדים

yuli42

New member
טיפול בילדים

הורים יקרים! שמי יעל ואני בת 25. לומדת חינוך מיוחד לגיל הרך בסמינר הקיבוצים, שנה אחרונה. אני מעוניינת לטפל או לשלב ילד/ה בעלי צרכים מיוחדים בבית או בגן. אני פנויה בבקרים ו/או אחרה"צ, תלוי בימים. בשנה ג' עבדתי בבית "איזי שפירא" ברעננה, לכן יש לי ניסיון גם בעבודה עם תינוקות. אשמח אם תצרו איתי קשר ל-050-7870434 או למייל- [email protected].או לפורום כמובן...

yonitbrk

New member
האם את ניידת?

במרץ עוזבת אותנו החונכת של טל, אשר הגיעה אלינו דרך הרווחה. האם חשבת על אופציה כזאת? להרשם בחברת כח אדם שעובדת עם הרווחה, ולהגיע דרכם למשפחות?

יעל172

New member
ליוני

האמת שלא ידעתי שקיימת אופצייה כזאת. אני ניידת באוטובוסים רוב הזמן אז ככה שהאיזור המועדף הוא רמת-גן, גבעתיים או ת"א. דרך איזו חברת כוח אדם עליי להירשם? תודה

yonitbrk

New member
בראשון זאת חברת מט"ב

לגבי ת"א- רמת גן, אין לי מושג, תשאלי במשרד הרווחה המקומי, עם מי הם עובדים.

vered73

New member
../images/Emo207.gif תודה רבה לעמליה

ששינתה היום את התכניות והגיעה אלינו הביתה. קודם כל היתה לי הזדמנות לפגוש את דניאל פנים אל פנים, שזו זכות בפני עצמה, וגם לבנים שלי (וחשבתי על מה שדיברנו בהקשר לאבחון (...) וגם ניהלנו שיחה על כך אחרי ארוחת הערב לחשוב על כך), ושנית, נתתי לי המון המון כוחות להמשך. המילים שלך חיזקו אותי מאד, כי בכל זאת לשמוע עידוד ותמיכה מאדם שנמצא הרבה שנים בהתמודדות בגידול ילד עם לקות/נכות (כל אחד יבחר את הכינוי שעדיף עליו) זה לפעמים הרבה יותר טוב מאבא ואמא שלך. אני מתנצלת שהייתי קצת לא במיטבי, כנראה בכל זאת חטפתי איזה וירוס או משהו כי אינני במיטבי הערב, (אפילו טעיתי בפנייה של איילון מרוב שכאב לי הראש) ומאד מחכה לראות את הציורים שהחמצתי (אם כי לצערי סופרPDD נחטף על ידי אולמרט אאלט...) שיהיה לכולנו שבת שלום והרבה סיפוק בגידול הילדים שלנו המיוחדים, היותר מיוחדים, והכי מיוחדים.

למעלה