טיפול בילדים

רידל4

New member
../images/Emo124.gif ערב טוב פורום מודיעין ../images/Emo13.gif

אני מנסה את מזלי פעם נוספת. האם מישהו מכיר???.... דרושה בחורה לבבית ומקסימה ליומיים בשבוע, אחר הצהריים (רכב חובה). שני ילדים (בן 5 ובן9חודשים) שמסיימים מסגרות (אזור רעות-מכבים) בשעה 16:30. אני מחפשת מישהי שתיקח אותם מהגן אלינו הביתה ותעביר איתם את הזמן בכיף, עד שבע-שבע וחצי (לפעמים יותר, בהתאם לצורך ובתיאום מראש). אני לא מבקשת עבודות נקיון, אלא מישהי שתיהיה נטו עם הילדים. אם ידוע לכם על מישהי שמחפשת משהו בסגנון או אם במקרה את קוראת את המודעה ונשמע לך מתאים, אשמח מאוד לקבל מסר. תודה.

מיי רב

New member
מחפשת בנרות!../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני זקוקה מחודש ספטמבר למישהי אחראית ונחמדה להוצאה של ילדה מקסימה וחברותית בת שלוש מהגן, לשלוש פעמים בשבוע מ-18:00-16:00. הגן נמצא ליד רח' רבין, אז אם גרים רחוק יותר- רכב חובה! רצוי אמא שיש לה ילד/ים בגיל דומה. אני אפרסם גם בלוח, אך מכיוון שרוב האנשים בכלל לא נכנסים לשם - אני מפרסמת גם פה...המון תודה מראש!

Angel972

New member
במקום לחפש בנרות, כדאי שתחפשי

בעיתונים
ורצוי תחת אור השמש או מנורה ... כי נרות זה כבר פאסה (או לשימושים רומנטיים)
חחח ...

מיי רב

New member
נכון, אני באמת רומנטיקנית..

אבל לא באוגוסט הנורא, ותכף כבר ספטמבר ואין סידור באופק..! כבר חיפשתי בפרוז'קטרים ועכשיו אני מחפשת בנרות - כי כלו כל הקיצין...

Angel972

New member
אולי כדאי שתשאלי

גם באסיפת הורים שתהיה לכם בגן, הכי טוב זה למצוא מישהו/י מהגן ... לא לשכוח לכסא בטיחות לרכב

Neta558

New member
טיפול בילדים ../images/Emo85.gif

אנא שרשרו הודעות בנושאים דומים אחת לשניה כדי לאפשר חשיפה של הודעות נוספות בדף הראשון

למעלה