טיפול בטחורים

Elvi89

New member
טיפול בטחורים

שלום, תגידו יש לכם הצעות איך לטפל בטחורים חיצוניים ולהפחית את הכאב הנורא (אני בקושי הולכת שלא לדבר על לשבת או להתכופף) מבלי ללכת לרופא ולהשתמש רק במוצרים טבעיים? אני חושבת שזה חיצוני כי יש נפיחות בפי הטבעת וזה בולט כזה.. תודה רבה לכם.. אודה מאוד כי אני סובלת כבר שבועיים וזה החריף לאחר שרקדתי במסיבה לפני יומיים. תודה..

../images/Emo115.gif אכן כן - יש ויש

כן, גם לטחורים יש לנו רעיונות ופתרונות: מתוך מילון המונחים שלנו: טחורים 1.לקצוץ בצל להוסיף דבש ולערבב טוב לגרון אבל גם לטחור.להניח על פד או צמר גפן כמות ולהניח על הטחורים כ 3 שעות. 2.לשתות כל בוקר 1 כפית שמן זית. 2. טחורים מתכון להרגעה מהירה של הכאב: מרסקים גזר חי או סלק. להניח לקירור במקרר להניח את הגזר המרוסק או הסלק בתוך חיתול בד, לסנן - אך להשאיר מעט מיצים. להניח את החיתול עם החומר הקר על איזור הכואב. ההקלה כמעט מיידית, וגם נפיחות המקום יורדת. ככלל: רצוי להקפיד על כלכלה עתירת סיבים, שתיה מ ר ו ב ה ומרובה משמע לפחות 3 ליטרים של מים ביום. לא אכנס כרגע לנושא ספיגת הנוזלים במעי - אולם זו אחת הסיבות הנפוצות להתפתחות טחורים. כמובן שבמידה והנ"ל אינם מועילים - אין מנוס אלא להתייעץ עם רופא. מאוד מומלץ ל - א ליטול חומרים משלשלים שאינם טבעיים. הרבה בריאות. שבת שלום

Elvi89

New member
תודה רבה

אני אנסה את זה.. ודבר נוסף, איך יודעים שזה בתהילך שזה עובר? אני מאבדת הרבה דם עכשיו בגלל זה ועוד מעט אני אאבד עוד דם בגלל המחזור.. איך לרפא מהר..? אמרו לי שזה יכול לקחת חודש.. אני כבר מיואשת ולא יכולה להנות מהחופש (עוד חודשיים אני מתגייסת) ויש עכשיו מלא מסיבות גיוס של חברים ומה שאני אוכל זה רק לשבת בצד כדי שלא יהיה לי יותר גרוע כמו שיש לי עכשיו אחרי נשף הסיום.. פליז עזרה

ממליצה על משחה

הומופטית שנמכרת בבתי מרקחת שמכילה הממליס. לא יודעת את השם במדוייק אבל הרוקח/ת תדע במה מדובר.

Elvi89

New member
בדיוק התחלתי להשתמש בה..:)

את יודעת אולי תוך כמה זמן בערך המשחה מתחילה לעזור והטחורים נעלמים?

למעלה