טיפול בהתקפי חרדה

• פותח הנושא mdpl
  • פורסם בתאריך

mdpl

New member
טיפול בהתקפי חרדה

האם ניתן לטפל בהתקפי חרדה ברפואה משלימה לאחר איבחון של פסיכיאטר. במקביל לטיפול פסיכולוגי

לקשמי

New member
ברפואה סינית

יש לי אחות צעירה שסובלת מהתקפי חרדה ומקבלת טיפול בדיקור סיני (התחילה גם טיפול פסיכולוגי אבל הפסיקה מחוסר יכולת כלכלית לממן את שניהם). לדבריה הטיפול בדיקור עוזר לה אפילו יותר מהטיפול הפסיכולוגי. כך שזה בהחלט אפשרי.

freearth10

New member
בהחלט!

אני מטפלת בקנסיולוגיה וזה כמובן מה שאני אוכל להמליץ. בטוחה שזה נכון לגבי הרבה תחומים אחרים של הרפואה ההוליסטית.
מאיה

בהחלט..

ואפילו מומלץ לשלב את שתי הדרכים. למשל בהומאופתיה-הטיפול הוא לא מודע והטיפול הפסיכולוגי עוזר לעבד דרכים במודעות. כל טוב עירית

מצטרפת לקודמיי ומוסיפה טיפים מניסיוני הקליני

במידה ואדם קרוב אליך נמצא בסביבה ניתן להישכב על הגב ואותו אדם ישב מאחורי ראשך ויניח ידיו על החלק העליון של החזה, הרבה לפני הפטמות. ניתן ללחוץ לחיצה קלה ביותר ולרוב זה עוזר מיד. אם אין אדם נוסף ניתן ללחוץ עצמאית על נקודת החירום בין האף לשפה העליונה. שתי השיטות הללו אינן באות במקום טיפול מלא. אני כמובן מעדיפה את טיפולי המגע לסוגיהם השונים ( טיפולים בלבוש מלא יהיו אולי מתאימים יותר), אבל אין ספק שרוב התחומים ברפואה משלימה יוכלו לעשות פלאים. אני ממליצה לשלב בטיפול גם שינוי תזונתי שתומך בגוף ובונה אצלו שקט נפשי (למשל, ארוחה חמה בערב- לא מתאים לכולם, דוגמא בלבד).

למעלה