טיפול בהיפנוזה

sharonbr2

New member
טיפול בהיפנוזה

היי
אשמח לשמוע אם מישהי עברה טיפול בהיפנוזה במהלך טיפולי פוריות והאם יש מישהי מומלצת?

PAND76

New member
לא עברתי, אבל הייתה על זה לא מזמן תכנית של פנים אמיתיות

היפנוזה אסורה במדינת ישראל. זו עבירה פלילית ויש מספר מאוד מצומצם של רופאים בעלי רישיון לעסוק בה וגם זה, רק במקרים מיוחדים. הכי קרוב שאת יכולה למצוא לזה (לעניות דעתי כמובן), זה דימיון מודרך NLP, או תטא הילינג. בזה יש מטפלים בשפע וצריך להיזהר משרלטנים. בהצלחה ובידיים מלאות בע"ה עוד השנה.

ממירוע

New member
היפנוזה לא אסורה במדינת ישראל...

היפנוזה אסורה למי שאינו מאושר על ידי משרד הבריאות.
זה כמו להגיד שרפואה אסורה במדינת ישראל... אסור לעסוק ברפואה למי שאין לו הכשרה כרופא ועבר בחינות ורישוי בהתאם...
בזמנו היה מחקר בסורוקה על השפעה של היפנוזה בטיפולי פוריות ועד כמה שאני יודעת היו תוצאות טובות.
אני עבדתי עם רופא שהיה מומחה בהיפנוזה. בסוף זה סוג של הרפייה שהייתי עושה לעצמי (סוג של דימיון מודרך) סביב הטיפול וההחזרה. ואגב זה עזר גם בהליכים אחרים שהייתי צריכה לעבור (ובסוד אני אגלה שזה גם מאוד עזר לי בלידות). ממליצה בחום

sharonbr2

New member
עברתי גם היפנוזה בעבר בנושא אחר

וזה עזר לי פלאים! מחפשת מישהו שמומחה בפוריות. מכירה?

טוליתי

New member
שלום לך

ממירוע

New member
הי טוליתי!

את עושה פה עבודה מדהימה וכה חשובה!
אי אפשר להתנתק מהבית גם אם עברו שנים

&nbsp

sharonbr2

New member
זה לא ככ נכון...

סתם לידיעה כללית היפנוזה חוקית בישראל אבל צריך רשיון מיוחד כדי לעסוק בזה. רק רופא, פסיכולוג או פסיכיאטר יכולים לקבל רשיון כזה. לכן באמת חשוב לדעת מי המטפל. יש מהפנטים היום בבתי חולים וזה מקצוע מוכר לכל דבר.

נובמבר6

New member
פוריות והיפנוזה

פרופסור פרחי יעקב הנו מומחה פוריות ועוסק בהיפנוזה. וגם רופא מדהים.

sharonbr2

New member
אפשר לפנות אליו גם אם אני לא מטופלת שלן?

או שהוא מטפל בהיפנוזה רק במטופלות שלו

Didi197

New member
טיפול בהיפנוזה ע"י מומחים

הי שרון. כפסיכולוגית קלינית ידוע לי כי רק מי שיש לו מומחיות כגון פסיכיאטר/פסיכולוג קליני שעבר את הקורס וקיבל רישיון מורשה לעבוד בתחום.
באופן כללי, לא אני מניחה שטיפולי פוריות לא שונים מכל התמודדות אחרת ועל כן , הייתי מתייעצת עם פסיכולוג/פסיכיאטר מוסמך . אני אשמח להמליץ לך על מכרים שלי.

למעלה