טיפול אלטרנטיבי

הביר

New member
טיפול אלטרנטיבי

הבן שלי בן 16 ולוקח המון תרופות (קונצרטה, פלוטין,דופאריד) ולאחרונה שוחחתי עם רופאת ילדים שעברה לתחום האלטרנטיבי. היא הזדעזעה מהתרופות שלוקח ובעיקר מהקונצרטה. היא אמרה לי להפסיק מיד קודם כל את הקונצרטה וסיפרה על פרח נוני שהוא מאוד עוזר במצבים כאלה. מישהו שמע או ניסה את הפרח נוני ? תודה.

הלנה

New member
הביר שלום וברוכה/ברוך הבא

אני מכירה את השם, כי הוא מצוי במוצרים שחברה שלי משווקת,אבל לא ניסיתי. בכל אופן,זה די ברור שמי שעוסקת בתחום האלטרנטיבי "תזדעזע" ממתן תרופות, זה עדיין לא אומר שהיא צודקת. לפי דווחים של חברים בפורום, אף אחד לא מצא אלטרנטיבה לריטלין/קונצרטה מלבד דווחים של הורים על סייעת צמודה לילד.

הביר

New member
סייעת לילד

רציתי באמת לחזק את דברייך בנושא סייעת. השנה נתנו לו סייעת למרות שהוא בתיכון, וזה באמת מאוד עוזר.

חגית35

New member
זה לא פרח זה מיץ פרי- שטויות במיץ!

כנסי לאינטרנט לגוגל וחפשי noni מדובר בפרי המורינדה morinda אנונת הבר או: מורינדה ציטרפוליה . השקעתי בזה מחקר בזמנו כדי לרדת לשורש העניין ומסקנתי האישית- עוד מוצר שרלטני מזעזע שהרופאה ממליצה על זה היא כנראה מאוד רחוקה מלדעת מה זה זה כבר על המדפים אצלינו בארץ מס' שנים, כתוסף מזון, יקר מאוד! כמו תמיד- יש את המיץ האמיתי ויש חקיינים ... לא שיש מה להעדיף את המקור על פני הזיוף כי שניהם עורבא פרח) לא מצאתי לזה בזמנו שום סימוכין מדעי וזה זועק אורות אדומים של מוצר גימיק שמבטיח המון הבטחות ואף יותר מידי = קרי- שרלטנות= quackery. ממה שחקרתי בזמנו, לפני מס' שנים, לא להשקיע בזה כסף או זמן. אבל אם בא לך- את אחראית לעצמך הנה מודעת פרסום מפורום בנענע שבה פרסמו מפיצי המית הזה מידע אודותיו- מזהירה שהכל מסחרי אז לקרוא בזהירות

היי הביר,

לא מכירה את הפרח, אבל אם את בענייני טיפולים אלטרנטיביים- עשיתי תהליך ב"שיטת גרינברג" שעזר לי להכיר את התגובות של הגוף שלי טוב יותר. כלומר: עזר לי פחות או יותר לזהות "מה גורם למה" (לפני כן לא ידעתי, לדוגמא, שטיק מוביל לטיק אחר). פניתי לטיפול כיוון שהיה לי טיק של עצירת נשימה שממש הפריע לי לחיות חיים תקינים. בעקבות הטיפול הפסקתי עם הטיק הזה. יש לציין, שהבעיה בטיפולים כאלו (לפחות מה שקרה לי), זה שהמדריכה בעצם ניסתה לשנות הרבה יותר ממה שהיא באמת יכולה. (כלומר: היא היתה בטוחה שהיא יכולה "לרפא" אותי מהטוראט...) ורק אחרי איזה 15 מפגשים נוספים, שבהם ראיתי שאני כבר "לא מתקדמת", קלטתי שמה שאפשר לעשות כבר נעשה ואין טעם להמשיך עם זה. עוד בעיה היא שקשה לדעת מי מה"מדריכים" הוא אכן מנוסה ו"יודע מה הוא עושה", ומי לא (זה תחום קצת פרוץ).

שביק

New member
להביר השלום והברכה. כידוע , לא כל

שיטת טיפול מתאימה לכל אחד. מה שמתאים לא בהכרח מתאים לזולתו. לרפואה הקונבנציונלית הכבוד הראוי, אך גם שם לא תמיד יש את התשובות האולטימטיביות הרצויות. לכן לעתים שווה לנסות. אולי יעזור ואולי לא. בהצלחה...!!

למעלה