טיפול אלטרנטיבי

moonlight

New member
טיפול אלטרנטיבי

לאשה בהריון (חודש חמישי) שסובלת מדלקת בגרון (סטרפטוקוקוס A). קיבלה טיפול באנטיביוטיקה והדלקת שוב חזרה. יש רעיונות? תודה

SideKick

New member
דלקת גרון בהריון...

מונלייט יקירתי, אני מאוד אוהבת את הכרטיס האישי שלך ומאוד נהנית להציץ בו בכל פעם שאת פוקדת את הפורום שלנו. וכאורחת ותיקה את בוודאי יודעת שבוודאי יש טיפול אלטרנטיבי לאשה בהריון שסובלת מדלקת בגרון. אבל בשביל זה צריך לראות אותה

moonlight

New member
הממממ....

כן. את צודקת.... חשבתי שאוכל למנוע ממנה לקחת את האנטיביוטיקה.
לגרור אותה לטיפול אלטרנטיבי אני לא חושבת שאוכל. יודעת שאין פתרונות אינסטנט... ותודה

גם אני לא מצליחה לשכנע אחרים

לאמא שלי היה סינוסיטיס חמור ומילאו אותה באנטיביוטיקה ולא הצלחתי לשכנע אותה לפנות להומאופתית שטיפלה בי והצילה אותי במהירות מסינוסיטיס לפני כמה שנים וכנ"ל אחד מאחיי שחולה בכל מיני צרות ומיגרנות ושפעות וגם הטביעו אותו באנטיביוטיקה וגם אותו איני מצליחה לשכנע ללכת להומאופתית שלי וגם הבעל שלי שהפסיק לעשן לפני כמעט 4 חודשים ועדיין יש לו שיעול נוראי ולא משתכנע ללכת להומאופתית לטיפול ..

moonlight

New member
גם אצלי

חצי שנה של סינוסיטיס קשה עם אנטיביוטיקה ורגע לפני הניתוח הלכתי להומאופת שהוציא אותי מזה....

אצלי זה לקח 24 שעות בול

הגעתי אליה אחה"צ 7 בערב היא נתנה לי רמדי 24 שעות הכאבים היו קשים נורא ובול ב 7 בערב למחרת הכל נעלם כלא היה זה היה כמו נס !

למעלה