טיפולי שיניים...

אוסי69

New member
טיפולי שיניים...

נאלצתי לעבור טיפול שיניים ארוך מכיוון שנפל לי כתר של שיניים קדמיות ולא היתה לי ברירה... לכל זה הגעתי כי נמנעתי מלבקר אצל אפוא שיניים עקב הכאבים הקשים שחוויתי, לאחר טיפול, לפני כשבע שנים... הרופא עשה לי 4 טיפולי שורש ומבנה והסברתי לו שאני רגישה ויש לי פיברומאלגיה והוא באמת היה עדין. אבל... מיום למחרת, שזה אתמול, אני עם כאבי תופת ושוב הסיוט חזר... כל מס' שעות לוקחת אתופן, טרמדקס, 2 אופטלגין וגם אנטיביוטיקה... לא מסוגלת לדבר ובטח לא לאכול (אולי זה קצת לטובה...), הסיוט שפחדתי ממנו כל כך הגיע בעוצמה חזקה כל כל שאני לא יכולה לשאת את הכאבים... האם גם לכן קשה כל כך לעבור טיפולי שיניים ומה לעשות????....

לא זכור לי סיוט כזה מטיפולי שיניים

רק מההרדמה שאף פעם לא באמת מרדימה אחרי זריקה אחת, וגם לא אחרי שתיים.
אני זוכרת שפעם, בתיכון, הלכתי לרופ"ש שהתבקש לתת לי זריקה, ועוד אחת, וכנראה שאז עוד אחת ועוד אחת (עוד לא הייתי מאובחנת אז), ויצא שחזרתי הביתה בחמש בערב וישנתי עד הבוקר של מחרתיים. ההורים שלי היו בטוחים שאני מתה. לא הגבתי ולא כלום.

חיה קרן

New member
תריצי חיפוש

את לא היחידה שמספרת על כזו חויה כאן,
ואני תמיד מציעה למי שיודע מראש להערך- לקחת בידיעת והאישור הרופא משהו לפני שמתחילים את הטיפול, גם לשיכוך כאב ואצלי זה גם היה להרגעה, בגלל החרדות הנוראיות שהיו לי,
זה גם השפיע על צורת הטיפול ועל ההחלטות של הרופא.

עכשיו את כותבת שאת לוקחת..חתיכת קוקטייל, האם את לוקחת הכל יחד?
מה הרופא אומר על זה?
זה לא נשמע לי נכון או בריא,
אני מציעה להתיעץ אפילו עם רופא המשפחה.

אוסי69

New member
התייעצתי היום עם הרופא...

כי חשבתי שאולי השורש באחת מהשיניים עדיין לא הורדם (עד כדי כך כואב לי...), והוא אמר שאין מצב כזה והמליץ לי להמשיך אנטיביוטיקה ולקחת נימוסין. ולמרות כל ההסברים לפני הטיפול, שאני רגישה יותר כנראה מהפיברו או אולי ממשהו אחר, הוא בכל זאת בשיחת הטלפון התייעץ עם בעלי, אחרי שדיבר איתי, אם באמת אכן עושה הרושם שכואב לי כל ך?.... הרגשתי כזו מטומטמת.... ומפונקת...

נשמע מאוד לא נעים.

לא נעים שכל כך כואב, ולא נעים שהרופא שואל על הכאבים את בעלך. הרי את אישה בוגרת...

תגידי, יכול להיות שהכאב הוא לא מהשיניים, אלא מהמפרק? מפרק הרקה והלסת?
הרבה חולי פיברו סובלים מכאב ובעיות אחרות (חריקת שיניים וכו') במפרק הזה.
זה המפרק שמרגישים כשלועסים מסטיק, למשל...
ויש לזה טיפול.

לי יש בעיה כזאת

לצערי כל טיפול הכי קטן בשיניים לוקח לו בין חודשיים לחצי שנה להירגע ....
שום משכך כאבים לא עוזר.
תמיד חשבתי שפגעו לי בעצב - או כל מיני תאוריות כאלה ואחרות
עד שפשוט גיליתי שזה לא משנה לאיזה רופא או איזה טיפול אני עושה - זה פשוט לוקח לזה הרבה זמן להירגע.

מקווה שאת היום הרבה יותר טוב!!

אני מכירה את ה"עניינים" סביב טיפולי שיניים. מפרק הלסת, הקושי להחזיק את הפה פתוח, כאבי הצוואר מהחזקת הלסת, וכן....גם לעיתים כאבים בלתי נבאזורים שטיפלו.
מקווה שת כבר ממש בסיידר!

למעלה