טיפולי פוריות

טיפולי פוריות

ראיתי את הלינק לגבי יעילות דיקור סיני בשילוב עם טיפולי פוריות איך יודעים אם המדקר מדקר נכון ובמקומות הרצויים שמעתי על חימום רחם בנוסף האם פשוט לבקש מהמדקר? קצת עזרה למדוקרת מתחילה ומטופלת IVF ותיקה ונואשת במעט

מאיר72

New member
טיפולים

ברשותך שאלה: האם את היית מתערבת לרופא הפוריות שלך בטיפול שלו? אני חושב שאת ידעת היטב את התשובה, לכן את צריכה לתת את מלוא האמון במטפל שלך ולסמוך עליו שהוא עושה את הטוב ביותר עבורך. ואל נואש, זה ארוך קשה ומעצבן אבל הסוף מתוק ושווה את זה (גם אתה לא ישן כבר שנתיים ושמונה חודשים כמו אדם נורמלי
). בהצלחה.

תתפלא דווקא כן

אבל שם יש לי ידע יותר נרחב מהנסיון לצערי כאן אני ירוקה לגמרי כשמגיעים ל4 שנים של טיפולים אז חייבים לדעת אם לא הכל אז המון בהמלצת חברות הלכתי למדקר אבל הוא לא מתמחה בפריון הוא של הקופה מאחלת שינה מתוקה ועמוקה ללא הפרעות של כמה שעות טובות

מאיר72

New member
אם כך, ולמטפל שלך אין נסיון בטיפולי פוריות

חפשי מטפל/ת שכן יש להם את הנסיון הזה גם אם זה לא במסגרת קופ"ח.

שלום רב.

חימום רחם יהיה נכון כאשר יש קור ברחם. לא יהיה נכון לבצע פעולה כזאת אם אין צורך בה ובוודאי שלא מקובל לבקש מהמטפל לבצע פעולות כאלו ואחרות בנושא שאת אינך מתמצאת בו ולהערכתי המטפל ממילא לא יעתר לבקשתך. אם עד עתה סבר שאין צורך בפעולה כזאת, כנראה שיש סיבה טובה לכך [אולי לך יש דווקא עודף חום..]. אני מציעה, כמו שאמר מאיר, שתסמכי על המטפל שלך שהוא יודע מה לעשות. הביטחון שלך בו, חשוב להצלחת הטיפול שלך. מאחלת לך הצלחה רבה. שירי.

למעלה