טיפולי טווינה

YinYang

New member
טיפולי טווינה ../images/Emo122.gif

שלום לכולם אני מסתובב בפורום לעיתים קרובות, ושמתי לב שאין פה כמעט התייחסויות לטיפולים בטווינה, אלא יותר לשיטות מגע אחרות כמו שיאצו למשל. האם זה בגלל שלרוב המטפלים פה אין ניסיון עם סוג הטיפול? או בגלל שנתקלתם בחוסר הצלחה של השיטה? הסיבה שאני שואל היא כיוון שאני סטודנט לרפואה סינית וטווינה, ואני שוקל לעשות הסבה למקצוע מגע קצת שונה. אני אודה לכם אם תוכלו לתת לי קצת טיפים בנושא. בתודה אייל

תראה..

כל אחד פה מתיחס לקרוב לליבו ... אני למדתי טיוונא באופן די חובבני ואני לא עוסקת בזה כסוג טיפול , לעיתים אני משלבת תנועות בסיסיות בעיסויים שונים שאני עושה - לא יותר מזה . אתה מוזמן להיות " המומחה " שלנו לעינני טויינא ואף לכבד אותנו במאמר הסבר מה זה ואיך זה עובד
. לגבי הסבה לטויינא יש יתרונות וחסרונות , מהבולטים ביתרונות זה שיעור ההצלחה בפתיחת סטגנציות, זרימת דם ושיחרור ( שהם גבוהות יחסית) והחסרונות הם שטווינא אמיתית ( כמו שזכיתי לחוות בסין) כואבת למטופל ושוחקת את מפרקי המטפל יותר מטיפולי מגע אחרים כמו עיסוי או שיאצו. תלוי עד כמה אתה מתחבר לזה ובאיזה שלב אתה בלימודים - אם אתה באמצע /לקראת הסוף הייתי ממליצה לך לסיים , גם אם לא תטפל טיפולי טוינא מלאים , אני בטוחה שיהיה לך שימוש בשילובים שונים. בהצלחה יעל

למעלה