...../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif
זה לא באמת קל כמו שאת מתארת... במגזר הדתי להיות הומו/לסבית,זה לקלל את היום שבו נולדת. הדתיים בארון עוברים יסורי -נפש קשים מאוד,כי מבחינתם זה יהרג ובל יעבור. התיקון מבחינת הדת אומר :"שמה שהכי קשה לך זה התיקון שלך".. משכב זכר משול לכרת,ומשכב אישה משול לתועבה.וזה המבחן הכי קשה זה להיות מה שאתה לא... מנסיון ,לחיות עם מישהו ולשים את השמיכה חוצץ בינכם כי לא בא לך שהוא יגע בך בלילה במקום להתכרבל כפיות זה עוול !. לנתק את הנשמה שלך בעת קיום יחסי מין זה עוול לעצמך ! יש הרבה אספקטים לנושא הזה..בתור אחת עם רקע דתי ,ההתמודדות הזו לא קלה!. שאני בזוגיות עם אישה אני מקבלת את האהבה הטהורה ביותר והנכונה ביותר לי ולנשמתי. אני מבכה את העבר שלי שלא יצאתי מהארון בגיל צעיר והגעתי לתובנות מוקדם יותר,עשיתי הרבה חשבון נפש ביני לבורא עולם וביני לסביבתי. לא רציתי להיות "מוקצה" בעיני משפחתי והסביבה.ועברתי יסורים נפשים לא מעטים . ואם אז היו מציעים לי ל"תקן" את עצמי הייתי מנסה.. היום: מבחינתי בורא עולם יצר אותי כזו ,ואני מעדיפה להסתכל על כך שאלוקים זו אנרגיה טהורה של אהבה ונטו אהבה ואף אחד לא ישפוט אותי ואין לו את הזכות לשפוט אותי על מי שאני,במיוחד לא בשר ודם קרוב ככל שיהיה.. .,עשיתי צעד גדול ביום שהתגרשתי,נתתי לעצמי טפיחה על השכם וקניתי לי מתנה על כך.. שלא הפכתי לאחת מהנשים האומללות האלו שחיות בזוגיות למען החברה!. וביום שאני אמצא זוגיות אמיתית ואוהבת ,אני מאמינה שאקבל את הכוחות לצאת מהארון אפילו שהמחיר יהיה יקר. אני לא מתכוונת להתחבא ,במחבואים תמיד הייתי נרדמת..והתעוררתי בחיים מאוחר מידי. אני מתכוונת להיות מאושרת!!! אפילו שתיהיה לי מלחמה בחוץ יהיה לי שלום בבית!יעלה מה שיעלה... התגרשתי לא מזמן בגיל 36 אומנם קצת מאוחר,ואני מחפשת מישהי לאהוב,לבנות איתה בית חם, ובתקווה להזדקן איתה. אומנם עדיין בארון מסיבות אלו ואחרות..אבל שלימה עם עצמי יותר מתמיד!. בריאות,אהבה ,ותמיד לעשות מה שטוב לכן ורק לכן!! גם אם יהיה לזה מחיר! זה מחיר שטוב לשלם לעתיד לבוא...למען בריאות הנפש והגוף! שלומות, הרבה אור ואהבה. ו