טיפולים
מישהו יודע משהו על עירוי מגנזיום ולידוקאין? קראתי באיזשהו פורום שזה אמור לעזור לפבירו, מישהו ניסה וזה עזר?!!
ועכשיו מלא מלא שאלות למי שמשתמש\ת בקנאביס רפואי:
איך אתם מקבלים את הקנאביס- עישון, אידוי או אולי בטיפות?
כמה זמן אתם כבר משתמשים?
כמה זמן לקח לכם לקבל אישור מרגע הגשת הבקשה?
מה ההשפעה של הקנאביס על הצלילות שלך בזמן השימוש, אחרי השימוש (אבל כשהחומר עדיין משפיע) ואחרי שהוא אמור להפסיק להשפיע?
האם אפשר לנהוג כשמשתמשים בקנאביס, או יותר נכון כמה זמן אחרי השימוש אפשר לנהוג?
האם אתם מרגישים שהתיפקודים המוטורים שלכם יורדו בעקבות השימוש בקנאביס?
האם יכולת החשיבה הלוגית שלך נפגעה כתוצאה מהשימוש?
האם יש לך תופעות לוואי?
בקשר להתמכות- יש חיה כזאת בקנאביס רפואי? או שזה יכול לקרות רק במינונים גבוהים מאוד?
האם הקנאביס עזר לך לישון יותר טוב ?
והכי הכי הכי חשוב- האם זה עזר לכאבים?
אם הכאבים שהיו לך הם 10 כמה הם היום?
אם יש לכם עוד משהו שאתם חושבים שחשוב שאני אדע על קנאביס והשפעתו או אולי התהליך לקבלת אישור הריגשו חופשיים לחפור
מצטערת על מליון השאלות, אני פשוט דיי מודאגת אבל מצד שני זה דיי הדבר היחידי שלא ניסיתי עוד (למרות שאבא שלי טוען שיש עוד דברים כמו הליכות סדיסטיות. כן אבא תנסה אתה לצעוד בקצב איטי כשכל הגוף שלך כואב ואחרי כל הליכה אתה צריך לישון יום.)
תודה רבה רבה לעונים!!
מישהו יודע משהו על עירוי מגנזיום ולידוקאין? קראתי באיזשהו פורום שזה אמור לעזור לפבירו, מישהו ניסה וזה עזר?!!
ועכשיו מלא מלא שאלות למי שמשתמש\ת בקנאביס רפואי:
איך אתם מקבלים את הקנאביס- עישון, אידוי או אולי בטיפות?
כמה זמן אתם כבר משתמשים?
כמה זמן לקח לכם לקבל אישור מרגע הגשת הבקשה?
מה ההשפעה של הקנאביס על הצלילות שלך בזמן השימוש, אחרי השימוש (אבל כשהחומר עדיין משפיע) ואחרי שהוא אמור להפסיק להשפיע?
האם אפשר לנהוג כשמשתמשים בקנאביס, או יותר נכון כמה זמן אחרי השימוש אפשר לנהוג?
האם אתם מרגישים שהתיפקודים המוטורים שלכם יורדו בעקבות השימוש בקנאביס?
האם יכולת החשיבה הלוגית שלך נפגעה כתוצאה מהשימוש?
האם יש לך תופעות לוואי?
בקשר להתמכות- יש חיה כזאת בקנאביס רפואי? או שזה יכול לקרות רק במינונים גבוהים מאוד?
האם הקנאביס עזר לך לישון יותר טוב ?
והכי הכי הכי חשוב- האם זה עזר לכאבים?
אם הכאבים שהיו לך הם 10 כמה הם היום?
אם יש לכם עוד משהו שאתם חושבים שחשוב שאני אדע על קנאביס והשפעתו או אולי התהליך לקבלת אישור הריגשו חופשיים לחפור
מצטערת על מליון השאלות, אני פשוט דיי מודאגת אבל מצד שני זה דיי הדבר היחידי שלא ניסיתי עוד (למרות שאבא שלי טוען שיש עוד דברים כמו הליכות סדיסטיות. כן אבא תנסה אתה לצעוד בקצב איטי כשכל הגוף שלך כואב ואחרי כל הליכה אתה צריך לישון יום.)
תודה רבה רבה לעונים!!