טיפולים

קינן

New member
טיפולים../images/Emo53.gif

אני צריכה להתחיל טיפול השפחה והזרעה והרופא המטפל שלי של קופ"ח הציע לי לעשות אצלו באופן פרטי מכיוון שאין לו הסדר עם קופ"ח. שאלתי היא האם כדאי באופן פרטי או עדיף דרך קופ"ח, נראה לי פשוט שדרך קופ"ח זה יותר מסורבל

נטאשה

New member
קודם כל בהצלחה ../images/Emo141.gif

מסורבל? אולי יקר יותר - בטוח!!! תבדקי טוב טוב, אם הרופא שלך מומחה לפריון רצוי ללכת לרופא מומחה ויש המון טובים דרך קופ"ח אם תרצי יתנו לך כאן המלצות רק תגידי באיזה קופ"ח את ומאיזה איזור ושוב, המון בהצלחה דלית

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

אני לא יודעת באיזו קופה ואיזור את, אבל ברוב המקומות ההליך לא ממש מסורבל, והכי חשוב, לא עולה אגורה. אם הרופא שלך מומחה לפוריות ואת ממש ממש מרגישה טוב אצלו, תנסי פעם ראשונה אצלו. אבל תבררי קודם אם המחירים שלו סבירים. בכל מקרה אם תצייני באיזה קופה ובאיזה איזור- תקבלי שפע של המלצות על רופאים טובים שעובדים עם הקופה. אנחנו משלמות לקופת חולים ואין סיבה לא לקבל תמורה על זה, בעיקר שברוב המקומות התמורה בהחלט משביעת רצון. שיהיה בהצלחה נועם

מיכל ק-ש

New member
בטח שהוא הציע שתעשי את זה פרטי...

דרך קופ"ח זה לא מסורבל ולא עולה כסף. מה שלא תבחרי, שיהיה בהצלחה.

גאיה100

New member
מנצלת ת´במה לשאלה אישית../images/Emo2.gif

מישהי שמעה\ מכירה\ מטופלת אצל ד"ר אריאל מני? עובד בבי"ח ליס ומקבל באופן פרטי בת"א. אשמח לשמוע המלצות, שבוע טוב ופורה לכולן-כולם גאיה

סיגל 01

New member
לי זה לא נראה כ"כ תקין שרופא

שאת מגיעה אליו דרך הקופה מציע לך לעשות אצלו הזרעה באופן פרטי. איך הוא יעשה את ההשבחה עצמה? יש צורך במעבדה. רצוי ללכת לצורך הזרעה לבי"ח ציבורי ולהביא טופס 17 אין פשוט מזה.

דנית26

New member
../images/Emo4.gifלדעתי רק דרך הקופה

היי את צריכה לומר לו שאת מעוניינת לעשות דרך קופ"ח , אני אישית הרופא המטפל שלי הוא גם מומחה לפריון למזלי הרב והוא עובד עם מכבי ועשה לי את ההזרעה במרפאה שלו אך ללא תשלום כי זה דרך קופח"! לדעתי חבל לך לשלם כספים מיותרים על אותו טיפול שניתן לעשות דרך הקופה אל תתביישי ותאמרי לו שאת מעוניינת רק דרך הקופה. בהצלחה

limi m

New member
אני מהפורום השכן ובאתי לבקר!../images/Emo24.gif

אז ככה, אני עברתי גם כן השבחה והזרעה דרך קופ"ח ועובדה שזה הצליח וקפצתי לביקור כאן מהפורום השכן. מקוה שנתראה שם בקרוב... התהליך לא מסורבל בכלל דרך קופ"ח. אני מטופלת בקופ"ח כללית בת"א, כך שבעלי נאלץ "לתרום את חלקו" באיכילוב וישר נסענו לקופ"ח לבצע את ההזרעה. עשיתי את זה 4 פעמים ןמעולם לא יצא לי לחכות בתור. איך שהגענו עם "החומר" (בדיעבד, הבאמת משובח) ישר היתה לנו קדימות וקיבל אותנו רופא, בלי תור וכמעט בלי המתנה, ע"מ שהנושא יקלט מהר יותר. הבעיה אצלי היתה, שפשוט התהליך מעט כאב לי (ההזרעה עצמה), אבל זה שווה את זה מסתבר. נדבר בפורום של אחר, כן? כי ברור לך שהכל יצליח ויהיה בסדר... בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות.

למעלה