טיפולים ל VFR

ברבור 11

New member
טיפולים ל VFR

קניתי לא מזמן VFR והטיפולים כל 6000 קמ משגעים אותי כי יוצא בערך כל 3 חודשים- חושבים שאפשר להאריך את המרווחים ללא נזק ? זהר

gray

New member
יש אופנועים שאפשר

VFR לא מומלץ, ויכול לעלות מאוד ביוקר. אם זאת הבעיה, תמכור ותקנה אופנוע עם טיפולים כל 10K (שזה המקסימום נדמה לי).

gray

New member
הפוך, רוב האופנועים לא מומלץ

יש כמה בודדים שפחות רגישים לעניין כלכך, אבל גם אז על אחריות המשתמש. טרנסאלפ 650 וקאב למשל לא ממש מתרגשים מהקפדה על מרווחי הטיפולים, אבל גם שם זה יכול לצאת בהפסד.

gray

New member
אבל שם השמן תמיד טרי

avi elbaz

New member
והשאלה שמתבקשת להישאל היא

למה לא בדקת לפני את מרווחי הטיפול ? אם אתה רוכב הרבה זה משהו שהיית צריך לשקול לפני הקניה.

tzuriFZ6

New member
הוא יביא ת'פצעים ואתה

תביא ת'מלח.
אתה בטוח מאלה שחולים על המשפט "אמרתי לך"
אני פשוט מאלה שתמיד שומעים את המשפט הזה.

ברבור 11

New member
טיפולים ל VFR

טוב הבנתי =תודה. לעשות טיפולים בזמן וזהו ,את האופנוע ממש לא הייתי מחליף בגלל הטיפולים -אוהב את הכלי שיגעון

lazybones

New member
אם זה בגלל נושא כלכלי אז תתחיל לטפל לבד

להחליף שמן, פילטר שמן ולעשות את הבדיקות השגרתיות כל 6K אתה יכול ב 20 דקות. ואתה חוסך הון. את הטיפולים המסובכים אתה יכול להשאיר למוסך. אני למשל מחליף שמן לבד כבר שנתיים וכל טיפול אני חוסך איזה 800 שקל.

רמי בר1

New member
הטיפולים כל 6000 הם בעיקר שמן+פילטר

ומתיחת שרשרת אם צריך.רפידות זה בדיקת ראיה,והחלפה לפי צורך,פילטר אויר כל שלושה איפולים,ופלגים אני משתמש באירידיום וההחלפה כל 48000. ניקוז בלמים זה פשוט,והחלפת שמן בבולמים קדמיים זה גם לא מסובך.בס'הכ האחזקה שלו לא מסובכת יותר מאופנועים אחרים.

iec

New member
אתה חושב שב-VFR מחליפים שמן כל 6K?..מוזר

לי נראה שזה כל 10K או 12K.... ברבורון...אתה יכול לבדוק בספר הרכב ולומר לנו מה אומר היצרן על זה? היה לי VFR חדש מזמן ואיני זוכר דבר כזה.... איזו שנה הכלי?

רמי בר1

New member
שנינו צודקים.אני מחליף אחת לשנה,ולא מגיע

אפילו ל6000 ק'מ. הוראות יצרן אומרות 12000 או שנה,מה שבא קודם. מצורף דף טיפולים של VFR800 ,ואפשר להשוות עם אופנועים אחרים.לא נראה שזה פחות טוב או יותר יקר.

רמי בר1

New member
וזה דף ההסבר לכוכביות,אותיות,ומספרים בטבלה.

סימון ברור מה לפי הונדה הבעלים יכול לעשות לבד אם יש לו הכלים,ומה עליו לפנות למוסך.

למעלה