טיפולים לתאומים

מצב
הנושא נעול.

31השואלת

New member
טיפולים לתאומים

טיפולים לתאומים
שלום, רציתי לשאול, יש לי כבר ילד לאחר טיפולים הורמונליים והזרעות. כעת, לקראת הפעם הבאה ברצוני לשאול האם, לאור קשיי הטיפולים וכל הנלווה לכך, ניתן לטפל בטיפולים הנ"ל כך שיוגברו באופן משמעותי מאוד הסיכויים לתאומים? כיצד? תודה, בבקשה תשובה דחופה.

הריון מרובה עוברים הוא תופעת לוואי

טיפולים לתאומים
שלום, רציתי לשאול, יש לי כבר ילד לאחר טיפולים הורמונליים והזרעות. כעת, לקראת הפעם הבאה ברצוני לשאול האם, לאור קשיי הטיפולים וכל הנלווה לכך, ניתן לטפל בטיפולים הנ"ל כך שיוגברו באופן משמעותי מאוד הסיכויים לתאומים? כיצד? תודה, בבקשה תשובה דחופה.
הריון מרובה עוברים הוא תופעת לוואי
של הטיפולים והוא לא ממש מומלץ. כאשר מקבלים הורמונים, זה מגביר את הביוץ וגרם ליצירה של יותר מזקיק מוביל אחד. אז, תלוי בטיפול, יש סיכוי גדול יותר מביצית אחת תופרה. הסיכוי עולה אם עושים הזרעה והזרע תקין או אם עושים הפריה ומכניסים יותר מעובר אחד. מכל מצב זה מסוכן. אם מעלים את מינון ההורמונים זה יכול לגרום לגירוי יתר שחלתי - מצב מאד מסוכן שעלול אפילו להרוג. הסכנה לגירוי יתר שחלתי עולה כשמושג הריון ובמיוחד שהוא רב עוברי. באחד מבתי החולים בארץ נקלטה לא מזמן בחורה עם 7 עוברים. זה ממש מצב מסוכן והיא עומדת לעבור דילול 5 עוברים ואולי יצליחו להציל את ההריון. אני אישית עברתי דילול עקב כך שנקרלטו בIVF שלושה עוברים מתוך 3 שהוכנסו. זו ממש לא חוויה נעימה. מצד שני, הריון של יותר משניים לא תמיד נגמר טוב. אני מאחלת לך המון הצלחה בטיפולים. תמשיכי לקבל את אותו טיפול ואני מקווה שבכל זאת תקבלי את התאומים שאת רוצה. או יותר טוב, אחד ועוד אחד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה