טיפולים ועבודה

לולי292

New member
טיפולים ועבודה

אז ככה, אני אחרי ivf ראשון שנכשל וכמובן, ישר עולה המחשבה... כמה זמן לעזאזל זה ייקח? האם זה בכלל יצליח מתישהו?
חוסר השליטה על מה שיקרה או לא מחרפן אותי!
אז ככה, אני עובדת בעבודה סופר נוחה מבחינת הטיפולים (3/4 משרה נקרא לזה, מתחילה בשעות הבוקר המאוחרות) אבל.. אני לא ממצה את עצמי שם, אני לא מרוויחה מספיק ואני מרגישה שאני שורפת זמן יקר מבחינה תעסוקתית.
הטיפולים כרגע הם מה שמשאירים אותי בעבודה הזאת אבל ממש בא לי למצוא משהו אחר. השאלה היא, מה אם (הלוואי אמן!!!) איכנס להריון כשאני בעבודה חדשה בדיוק? מה אם הטיפולים יתארכו ויהיה לי נורא קשה המעמסה של עבודה חדשה ותובענית יותר וגם כל הבדיקות, מעקבים וכו'..?
בקיצור, יותר מאשמח לעצותיכן. תודה רבה!

שירןג7

New member
במצב די דומה לשלך

גם אני אחרי ivf ראשון שלא צלח.
אני בדיוק בסוף הסמסטר מסיימת תואר ראשון ואז יוצאת לעבוד. לצערי אני צריכה לקחת בחשבון שיקולים כמו המשך טיפולים/הריון אז אני לא אקח כל עבודה. למשל, עדיפות גבוהה היא לעבודה באזור הבית (אני גרה קרוב לבית חולים) גם אם ישלמו לי פחות וגם אם יהיה לי פחות נעים..
מצד אחד, אי אפשר לתכנן לפי משהו שלא קיים את לא בהריון כרגע ולכן במקומך לא הייתי מהססת לנסות להתקדם כי כמו שלמדתי על בשרי התהליך הזה יכול לקחת זמן.
מצד שני, המשך טיפולים ואם הריון כן דורש גמישות.. והמוכר לרוב נוח. בקיצור לא פשוט. אבל תחשבי מה נכון לך כרגע כל עוד את לא בהריון.

הייתי בכמעט אותה התלבטות לפני שנה... הרגשתי ממש לא בנוח

להיכנס להריון מייד עם התחלת עבודה חדשה. רצה הגורל וזה לא קרה... למדתי שכדאי להימנע כמה שאפשר מלתכנן את החיים לפי ההנחה שנכנסים להריון... (כבר 3 וחצי שנים מנסים, ולפחות בשנתיים הראשונות די נתתי לזה להשפיע ולעכב תוכניות). אם בע"ה תהרי עם תחילת העבודה החדשה, פשוט תשתפי את הממונים עליך שאת בתהליך כבר תקופה ארוכה ולא ידעת שזה יצלח דווקא עם העבודה החדשה... מאמינה שיבינו...

בהצלחה!

למעלה