בלתי אפשריטיפולים והנקה - אפשרי?
אנחנו הורים לילדה מקסימה בת 7 חודשים שלא מסכימה להיפרד מהציצי של אמא. רוצים להתחיל שוב בטיפולים - "המכשפה" מבקרת אותנו באופן סדיר וקבוע כל 28 יום כבר כמה חודשים. האם אפשר לנסות להיכנס להריון (IVF) במצב זה? או שחבל על המאמצים?
תודהבלתי אפשרי![]()
לא שחבל על המאמצים, אלא שההורמונים, שעוברים דרך החלב, מזיקים לתינוק. אין ברירה - אם רוצים להתחיל טיפולים, צריך להפסיק את ההנקה (או לחילופין, אפשר לשלב. בזמן הטיפולים לא להיניק, ובהפסקות כן - אבל על זה תשאלי את עמית@, כי היא עשתה את זה). בהצלחה!
כשתמר היתה בת 7 חודשים לא היהבלתי אפשרי![]()
לא שחבל על המאמצים, אלא שההורמונים, שעוברים דרך החלב, מזיקים לתינוק. אין ברירה - אם רוצים להתחיל טיפולים, צריך להפסיק את ההנקה (או לחילופין, אפשר לשלב. בזמן הטיפולים לא להיניק, ובהפסקות כן - אבל על זה תשאלי את עמית@, כי היא עשתה את זה). בהצלחה!
הי דגמתטיפולים והנקה - אפשרי?
אנחנו הורים לילדה מקסימה בת 7 חודשים שלא מסכימה להיפרד מהציצי של אמא. רוצים להתחיל שוב בטיפולים - "המכשפה" מבקרת אותנו באופן סדיר וקבוע כל 28 יום כבר כמה חודשים. האם אפשר לנסות להיכנס להריון (IVF) במצב זה? או שחבל על המאמצים?
גם ליטיפולים והנקה - אפשרי?
ההורמונים לא מייבשים את החלב.גם לי
הרופאים אמרו שאי אפשר להניק בזמן הטיפולים וגם אם אני ינסה בין לבין ההורמונים ייבשו לי את החלב די מהר לכן חיכיתי לשלב שבו בתי גם תוכל לאכול כמו שצריך אוכל מוצק ולשלב שבו אני יסכים שהיא תזוז לי מהציצי , (זה קרה כשהיא היתה בת שנה ושלושה ). אוי, כמה נעים להיזכר,חוץ מעצם קיומה ההנקה היתה החויה המדהימה ביותר שאפשר . בהצלחה !
רגע רגע רגע......ההורמונים לא מייבשים את החלב.
הם *עשויים* (אין מספיק מחקרים) להשפיע על כמותו ואיכותו, אצלי יש די והותר חלב.
כמוך כמוני...רגע רגע רגע......
עמית- את אומרת שהחשש היחידי בהורמונים (כמו מנוגון ואחיו) הוא יבוש החלב - לא שזה יעבור ליונק ויגרום בעיות (אולי)???? אני לא מעיזה ללכת לרופא לקחת מרשם ולעשות דברים - כי לא רוצה להתמודד עם "את חייבת להפסיק להניק".... ובחזית שלי - עדכון - בעצם אין עדכון - הפרוגסרון לא עשה כלום - לא הגיע מחזור (חשבתי שאולי ושמא - אבל 4 טיפות לא נחשבות מחזור) ככה שאני עדין יבשה.... כבר 21 חודשים ללא מחזור - גן עדן? כבר מתחיל ליהיות גהנום....... יש למישהו רעיון???![]()
אנחנו בדיוק באותו מצב!!!!כמוך כמוני...
לא מסוגלת להתמודד עם הפסקת הנקה. הפסקתי לשאוב וחשבתי שככה מתחילים להפסיק להניק אבל אני נהנית כ"כ מההנקה ולא מסוגלת להפסיק. מצד שני מדגדג לי נורא לחזור לטיפולים ולהיות בהריון. מה חזק יותר ? אצלי חזקה יותר האהבה לילד הקיים.
לא לא! הבעייה העיקרית היא מעבררגע רגע רגע......
עמית- את אומרת שהחשש היחידי בהורמונים (כמו מנוגון ואחיו) הוא יבוש החלב - לא שזה יעבור ליונק ויגרום בעיות (אולי)???? אני לא מעיזה ללכת לרופא לקחת מרשם ולעשות דברים - כי לא רוצה להתמודד עם "את חייבת להפסיק להניק".... ובחזית שלי - עדכון - בעצם אין עדכון - הפרוגסרון לא עשה כלום - לא הגיע מחזור (חשבתי שאולי ושמא - אבל 4 טיפות לא נחשבות מחזור) ככה שאני עדין יבשה.... כבר 21 חודשים ללא מחזור - גן עדן? כבר מתחיל ליהיות גהנום....... יש למישהו רעיון???![]()
זהו....לא לא! הבעייה העיקרית היא מעבר
ליונק, לא הייבוש (בגלל זה תמר לא יונקת בזמן הזריקות) אסטרוגן ופרוגסטרון פחות בעייתיים- אבל הגונדורפינים מאוד לא מומלצים![]()
היא בדרך אליזהו....![]()
לכן אם אי פעם אביץ - אני מקווה ש"רק" הזרעות יספיקו - לפחות אנסה חודש - חודשיים - רק איפה המחזור ואיפה הביוץ???? מי שהמכשפה אצלה - שתשחרר..... אני מזמינה סיבוב אחד שלה....
היא בדרך אלי![]()
תקבלי אותה מייד, הביפאסטון לא הביא מחזור?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.