טיפולים והנקה - אפשרי?

מצב
הנושא נעול.

דגמת

New member
טיפולים והנקה - אפשרי?

טיפולים והנקה - אפשרי?
אנחנו הורים לילדה מקסימה בת 7 חודשים שלא מסכימה להיפרד מהציצי של אמא. רוצים להתחיל שוב בטיפולים - "המכשפה" מבקרת אותנו באופן סדיר וקבוע כל 28 יום כבר כמה חודשים. האם אפשר לנסות להיכנס להריון (IVF) במצב זה? או שחבל על המאמצים?

העין ה 3

New member
בלתי אפשרי../images/Emo10.gif

טיפולים והנקה - אפשרי?
אנחנו הורים לילדה מקסימה בת 7 חודשים שלא מסכימה להיפרד מהציצי של אמא. רוצים להתחיל שוב בטיפולים - "המכשפה" מבקרת אותנו באופן סדיר וקבוע כל 28 יום כבר כמה חודשים. האם אפשר לנסות להיכנס להריון (IVF) במצב זה? או שחבל על המאמצים?
בלתי אפשרי

לא שחבל על המאמצים, אלא שההורמונים, שעוברים דרך החלב, מזיקים לתינוק. אין ברירה - אם רוצים להתחיל טיפולים, צריך להפסיק את ההנקה (או לחילופין, אפשר לשלב. בזמן הטיפולים לא להיניק, ובהפסקות כן - אבל על זה תשאלי את עמית@, כי היא עשתה את זה). בהצלחה!

דגמת

New member
תודה

בלתי אפשרי

לא שחבל על המאמצים, אלא שההורמונים, שעוברים דרך החלב, מזיקים לתינוק. אין ברירה - אם רוצים להתחיל טיפולים, צריך להפסיק את ההנקה (או לחילופין, אפשר לשלב. בזמן הטיפולים לא להיניק, ובהפסקות כן - אבל על זה תשאלי את עמית@, כי היא עשתה את זה). בהצלחה!
תודה

עמית@

New member
כשתמר היתה בת 7 חודשים לא היה

בלתי אפשרי

כשתמר היתה בת 7 חודשים לא היה
שום סיכוי לעשות את זה, היא לא אכלה מוצקחם כארוחות שלמות, התחלתי בטיפולים רק כשהיא כבר אכלה רגיל לחלוטין ובעצם ההנקה היתה רק נשנוש/פינוק, ולא מקור מזון..

MIF2002

New member
הי דגמת

טיפולים והנקה - אפשרי?
הי דגמת
כמו שציינה ורדה גם למיטב ידיעתי זה ממש לא הולך ביחד, ולכן גם אנחנו בלב כבד הפסקנו הנקה כדי לחזור לטיפולים. בשבילנו נקודת הזמן המתאימה היתה כשגיא היה בן שנה, תנסו להגדיר את נקודת הזמן המתאימה לכם, ועד אז תהני מכל דקה של הנקה!!!!

ג ל2

New member
גם לי

טיפולים והנקה - אפשרי?
גם לי
הרופאים אמרו שאי אפשר להניק בזמן הטיפולים וגם אם אני ינסה בין לבין ההורמונים ייבשו לי את החלב די מהר לכן חיכיתי לשלב שבו בתי גם תוכל לאכול כמו שצריך אוכל מוצק ולשלב שבו אני יסכים שהיא תזוז לי מהציצי , (זה קרה כשהיא היתה בת שנה ושלושה ). אוי, כמה נעים להיזכר,חוץ מעצם קיומה ההנקה היתה החויה המדהימה ביותר שאפשר . בהצלחה !

עמית@

New member
ההורמונים לא מייבשים את החלב.

גם לי
הרופאים אמרו שאי אפשר להניק בזמן הטיפולים וגם אם אני ינסה בין לבין ההורמונים ייבשו לי את החלב די מהר לכן חיכיתי לשלב שבו בתי גם תוכל לאכול כמו שצריך אוכל מוצק ולשלב שבו אני יסכים שהיא תזוז לי מהציצי , (זה קרה כשהיא היתה בת שנה ושלושה ). אוי, כמה נעים להיזכר,חוץ מעצם קיומה ההנקה היתה החויה המדהימה ביותר שאפשר . בהצלחה !
הם *עשויים* (אין מספיק מחקרים) להשפיע על כמותו ואיכותו, אצלי יש די והותר חלב.

דש1דש

New member
רגע רגע רגע......

הם *עשויים* (אין מספיק מחקרים) להשפיע על כמותו ואיכותו, אצלי יש די והותר חלב.
רגע רגע רגע......
עמית- את אומרת שהחשש היחידי בהורמונים (כמו מנוגון ואחיו) הוא יבוש החלב - לא שזה יעבור ליונק ויגרום בעיות (אולי)???? אני לא מעיזה ללכת לרופא לקחת מרשם ולעשות דברים - כי לא רוצה להתמודד עם "את חייבת להפסיק להניק".... ובחזית שלי - עדכון - בעצם אין עדכון - הפרוגסרון לא עשה כלום - לא הגיע מחזור (חשבתי שאולי ושמא - אבל 4 טיפות לא נחשבות מחזור
) ככה שאני עדין יבשה.... כבר 21 חודשים ללא מחזור - גן עדן? כבר מתחיל ליהיות גהנום....... יש למישהו רעיון???

כמוך כמוני...

רגע רגע רגע......
עמית- את אומרת שהחשש היחידי בהורמונים (כמו מנוגון ואחיו) הוא יבוש החלב - לא שזה יעבור ליונק ויגרום בעיות (אולי)???? אני לא מעיזה ללכת לרופא לקחת מרשם ולעשות דברים - כי לא רוצה להתמודד עם "את חייבת להפסיק להניק".... ובחזית שלי - עדכון - בעצם אין עדכון - הפרוגסרון לא עשה כלום - לא הגיע מחזור (חשבתי שאולי ושמא - אבל 4 טיפות לא נחשבות מחזור
) ככה שאני עדין יבשה.... כבר 21 חודשים ללא מחזור - גן עדן? כבר מתחיל ליהיות גהנום....... יש למישהו רעיון???
כמוך כמוני...
לא מסוגלת להתמודד עם הפסקת הנקה. הפסקתי לשאוב וחשבתי שככה מתחילים להפסיק להניק אבל אני נהנית כ"כ מההנקה ולא מסוגלת להפסיק. מצד שני מדגדג לי נורא לחזור לטיפולים ולהיות בהריון. מה חזק יותר ? אצלי חזקה יותר האהבה לילד הקיים.

דש1דש

New member
אנחנו בדיוק באותו מצב!!!!

כמוך כמוני...
לא מסוגלת להתמודד עם הפסקת הנקה. הפסקתי לשאוב וחשבתי שככה מתחילים להפסיק להניק אבל אני נהנית כ"כ מההנקה ולא מסוגלת להפסיק. מצד שני מדגדג לי נורא לחזור לטיפולים ולהיות בהריון. מה חזק יותר ? אצלי חזקה יותר האהבה לילד הקיים.
אנחנו בדיוק באותו מצב!!!!

עמית@

New member
לא לא! הבעייה העיקרית היא מעבר

רגע רגע רגע......
ליונק, לא הייבוש (בגלל זה תמר לא יונקת בזמן הזריקות) אסטרוגן ופרוגסטרון פחות בעייתיים- אבל הגונדורפינים מאוד לא מומלצים

דש1דש

New member
זהו.... ../images/Emo4.gif

ליונק, לא הייבוש (בגלל זה תמר לא יונקת בזמן הזריקות) אסטרוגן ופרוגסטרון פחות בעייתיים- אבל הגונדורפינים מאוד לא מומלצים
זהו....

לכן אם אי פעם אביץ - אני מקווה ש"רק" הזרעות יספיקו - לפחות אנסה חודש - חודשיים - רק איפה המחזור ואיפה הביוץ???? מי שהמכשפה אצלה - שתשחרר..... אני מזמינה סיבוב אחד שלה....

עמית@

New member
היא בדרך אלי ../images/Emo4.gif

זהו....

לכן אם אי פעם אביץ - אני מקווה ש"רק" הזרעות יספיקו - לפחות אנסה חודש - חודשיים - רק איפה המחזור ואיפה הביוץ???? מי שהמכשפה אצלה - שתשחרר..... אני מזמינה סיבוב אחד שלה....
היא בדרך אלי

תקבלי אותה מייד, הביפאסטון לא הביא מחזור?

דש1דש

New member
../images/Emo10.gif היא לא יכולה לעקוף אותך

היא בדרך אלי

תקבלי אותה מייד, הביפאסטון לא הביא מחזור?
היא לא יכולה לעקוף אותך
וישר לבוא אלי??? WIN WIN!!! לא - ממש ממש לא - הביפאסטון לא דיגדג אותה אפילו - היא גיחכה על מאמצי... ויערה חגגה באיזה 500 הנקות ליום בסוף השבוע - כדי להבטיח שלא תתקרב אלינו אפילו.... אם כי אולי החניה שלה על הציצי מעידה על מיעוט חלב - שאולי מעיד על (מה? ביוץ / מחזור?) משהו????

מצב
הנושא נעול.
למעלה