טיפולים דרך קופ"ח מאוחדת

נרי כ

New member
פקאן, את משוכנעת - מומחית לפיריון?!

סליחה על מסע הצלב שלי נגד "מומחי הפיריון", אבל אני נכוויתי מאוד קשה, ורוצה לוודא שאף אחת אחרת לא תחזור על השטות שלי: על דלתו וכרטיס הביקור של כל גיניקולוג כתוב: "מומחה לגיניקולוגיה, מיילדות ופיריון". זה לא אומר שהם מומחים! התברר לי באיחור רב, שכך נקראת בחינת ההתמחות הכללית בגיניקולוגיה. רוב מומחי הפיריון מורשים לתת מרשמים לפרגונל (וכל החבר'ה האלה). אם הרופאה שלך לא, זה עושה לי רושם שהיא לא באמת מומחית פיריון. מומחה הוא מי שנוסע לכנסים, כותב מאמרים ועובד במרכז או מחלקה לפיריון. הרבה רופאים חושבים שהם יכולים לתת כדורים או זריקות, או לעשות הזרעות. הייתי שם: ההזרעות כאבו לי הרבה יותר, הידע שעמד אצלה לרשותי היה מוגבל ולא מעודכן ועוד אלף ואחד דברים. אנא, פקאן, בררי שהיא באמת מומחית. אני יכולה לומר לך שכולם מסביבי אמרו לי שהרופאה שלי היא לא מומחית פיריון, והיא לא נשמעת להם ואני מאוד אהבתי אותה וגם קראתי את מה שכתוב על הדלת, וגם לא האמנתי שהיא תעיז לטפל בי (ועוד במסירות רבה, לכאורה) למרות שהיא יודעת בערך מה שכל אחת מאיתנו כבר יודעת. והייתי צריכה זעזוע רציני כדי להבין שנתתי את אמוני וגופי בידי מישהי שזה פשוט לא המקצוע שלה. אז אני מקווה שזה לא המקרה אצלך, אבל שתוודאי בכל מקרה.

למעלה