טיפולים במכבי טבעי

B Positive

New member
טיפולים במכבי טבעי

האם מישהיא מכם התנסתה בטיפולים במרפאות מכבי טבעי -אני חושבת לנסות אותם בתחום הדיקור - רק הייתי רוצה לקבל חוות דעת קודם לכן טוב ,רע , לא מזיק? כל נושא הדיקור מפחיד אותי מאחר וזו פעולה חודרנית והתחום פרוץ - אין איזשהוא סטנדרט או הסמכה מסוימת כך שניתן יהייה לוודא שלא נפלתי על שרלטנים. השאלה היא האם במרפאות משלימות של קופות החולים - ישנה איזו שהיא הגנה מסויימת מכך שהקופה לא תעסיק כל אחד? או שמאחורי השם הכל אותו דבר?

הקופה מעסיקה רק מטפלים מוסמכים

אבל יש גם פרופ' שלא הייתי הולכת אליהם
זה תלוי בידיים של מי את נופלת - תמיד!! הבעיה עם קופות החולים בעניין הרפואה הסינית היא שאם הופנית לדיקור הם מוגבלים רק לדיקור. במגזר הפרטי את יכולה לקבל ממש מאותו מטפל גם צמחי מרפא או שיאצו. כדאי לדעת....

danidanidin

New member
דיקור במרפאות מכבי

נוכחתי, שבניגוד למרפאות הכללית משלימה, הדיקוריסטים במכבי הם גם רופאים. בכללית אתה צריך להוסיף כסף לטיפול אם ברצונך לקבל טיפול מרופא שהוא דיקוריסט. למרות זאת, כולם בעלי הסמכה וניסיון רב. על כן, תלוי בידי מי נופלים וכדאי לבחור בכזה שגם בקי בנושאים של פיברו'. תמיד ניתן לשנות ולעבור למטפל אחר.

B Positive

New member
דיקור במרפאות מכבי - כן?לא? - המשך

לנאווה ודנידנידין - אתם מקסימים והתשובות שלכם נהדרות אבל אני צריכה יותר!!! כן מכבי ? לא מכבי ? שמות מטפלים מומלצים? על מי כדאי לייפול ? איך יודעים מי טוב ? ממה כדאי להזהר ומה לעשות? אני "חותמת" בזאת על כתב ויתור - לא יהיו לי כל טענות על שום המלצה - אני אבודה!!! אתם מדברים עם אדם לוגי שלא מבין מאומה בעולם האלטרנטיבי והרוחני - פשוט לא מבינה בזה כלום ומפחדת מאוד מכל פעולה חודרנית.

linar1

New member
דיקור

אני בעבר הייתי מאוד אנטי-דיקור... אבל כשחליתי בפיברו, שום טיפול מרפואה מערבית לא הועיל. סבלתי נורא מכאבי תופת ו/או נימול(הרדמות) ברגל וביד,בעיות שינה וכו'; במשך שלושה חודשים נאלצתי להיות בחופשת מחלה-זה היה סיוט. חברה שלי גררה אותי בכוח לרופא בדיקור, וזה כאב...אבל הוא הקים אותי על הרגלייים ובזכות הטיפול שלו חזרתי לתפקד. היום אני באופן קבוע עושה סדרות של כ-8 טיפולים פעמיים בשנה,דרך מכבי טבעי. הייתי אצל מספר רופאים,כולם מוסמכים. אבל אצל אחד בלבד בסניף בחיפה אני מוכנה לעשות את הטיפולים הנ"ל. שמו דר' מרגוליס,כול השאר אפס תוצאות ,לפחות זה נכון עבורי.

danidanidin

New member
המלצה לדיקוריסטים

אם את מתגוררת בדרום אשמח להמליץ לך על הרופא שאליו הלכתי במכבי. אם לא, אזי כדאי לך לקחת בחשבון דבר אחד חשוב, התייחסי לדיקור כמו לכל טיפול רפואי ולכי לרופאים מוסמכים. לעיתים צריך להוסיף יותר כסף, אך לפחות את יודעת שהנ"ל למד 5 שנים או יותר להיות רופא מוסמך ורק לאחר מכן השתלם בדיקור ורכש ניסיון בנושא. נסי להשיג המלצות חברים ומטופלים לשעבר, הן תמיד עוזרות ולכי לזה שבאזור מגוריך מכירים אותו. באם אינך מכירה אף מטופל, פשוט לכי למרפאה המשלימה ושאלי את המטופלים על מי הם ממליצים.

B Positive

New member
נאווה - את פשוט מקסימה

וסובלנית, מדהים איך שאת פשוט קוראת אותי מעולה , אז שוב באמת תודה על התזכורות וסובלנות. אני מוצאת את עצמי רצה מאחר ואני פשוט לא יודעת אחרת! ואני באמת מנסה, הבעיה היא שלפעמים אני שוכחת עד לתזכורת הקשה שמתבטאת בהתמוטטות פיזית וכאבים.

linar1

New member
טיפולים הידרו

שלחצי תשובה מפורטתת,מקווה זעזרתי...

linar1

New member
B-POSSIBLE

שלחתי תשובה מפורטחח,אבל היו המון טעויות כי אני נורה עייפה. סליחה...

למעלה