טיפולים בדרום

ריתיתים

New member
טיפולים בדרום

ביום ששי 9.1 הצטרפו אלי 5 מטפלים בהתמחויות שונות ליום טיפולים בקיבוץ מפלסים שליד שדרות. היום התאפיין בהרבה אהבה והתגובות המרגשות חיזקו את תחושת נחיצות העשיה הזו. אני פונה למטפלים שרוצים לקחת חלק בימים נוספים כאלו להתקשר אלי. כרמל 439 420 0523

0 אור 0

New member
יפה עשית

האנשים באיזור ההוא סובלים מטילים כבר שנים, ממש זקוקים לטיפול אוהב גם בן זוגי יצא כבר שני ימים לטפל בטייסים בבסיס רמון ואני בינתיים מנסה לשכנע את סובבי שבתור דרומית מדופלמת אני זקוקה לטיפול 10000

yoelnd

New member
אני מטצרף!

אםידוע על מישהו מאזור השרון - כפר סבא אשמח להצטרף היות ואני ללא רכב! וכמובן לחזור עד 4 אחה"צ - לפני שבת. יואל שניאור - נייד: 0526200352

חבל שקופות החולים אינם נרתמות למבצע כזה../images/Emo13.gif

יש מטפלים רבים בדרום, שעובדים בכללית, לאומית, מכבי ועוד.. ולא שמעתי שהם נרתמים לעזרה. חבל. שיבוא שלום עלינו ועל כולם אמן ! אריאלה

טאוֹ

New member
דואר ישראל יעביר בחינם תרומות וחבילות לדרום

חברת דואר ישראל פונה לכל אזרחי ישראל: בואו לסייע לתושבי הדרום, תירמו אמצעי חימום וצעצועים לילדים חברת דואר ישראל הינה החברה עם רשת הסניפים הגדולה ביותר בישראל. החברה החליטה להעמיד את רשת סניפיה ברחבי הארץ לרשות אזרחי מדינת ישראל המעוניינים לסייע לתושבי הדרום הנמצאים בבתיהם קרוב למרחבים המוגנים בהתאם להנחיות פיקוד העורף. אז מה עושים? מחפשים בבית אמצעי חימום שלא משתמשים בהם- שמיכות, תנורים קטנים וכו', כמו כן גם צעצועים, משחקים וספרים לילדים הנמצאים בבתים ללא תעסוקה וללא לימודים. אורזים את החפצים לתרומה בחבילה ומביאים לבית הדואר הקרוב למקום מגוריכם. את כל החבילות שייתרמו בכל רחבי הארץ תאסוף חברת דואר ישראל מדי יום ביומו ותעביר לאגפי הרווחה בעיריות באר שבע, שדרות, נתיבות, אשקלון ואופקים. ראשי הערים נרתמו מיידית לפרויקט ומחלקות הרווחה יאתרו את הנזקקים ויעבירו להם את הציוד. המבצע החל ב-5.1.09 ויסתיים ב-19.1.09. חברת דואר ישראל תסייע לנזקקים בעוטף עזה בשיתוף עם העיריות: באר שבע, שדרות, אשקלון, נתיבות ואופקים

למעלה