טיפוליי ivf

דלית49

New member
טיפוליי ivf

טוב אני אספר לך בקצרה על טיפוליי הפוריות - זה היה אמנם לפני 6 שנים, מקווה שהסדר נכון. בשלב ה1 מקבלים זריקת דקא - הגורמת לדיכוי הביוץ ל3 חודשים אח"כ מקבלים זריקות של הורמונים המעודדים את השחלות לביוץ המוני - לכל אישה בד"כ יש יותר מ10 ביציות אחכ. ואחרי חודש אני חושבת אולי קצת יותר נכנסים לעשות שאיבת ביציות בהרדמה מלאה כמובן, שואבים את כל הביציות ומקפיאים אותן. אחרי השאיבה מתעוררים ויש כאבים - לי בכל אופן היו כאבים עזים - הנגרמים מהתכווצויות הרחם , עבר אחרי כמה שעות ואז הולכים הביתה. מקבלים שוב זריקת דקא ומחכים תקופה של חודש, חודשיים -לא בטוחה כמה זמן , עד שמגיע הזמן ואז מחדירים את העוברים לרחם - מקבלים זריקת טשטוש בלבד - זה לא כואב , פשוט זה לא נעים כ"כ , לפני הכנסת העוברים מנקים "בפנים" את האזור. אח"כ שוכבים קצת כשעה והולכים הביתה. מחכים כשבועיים לבדיקת דם שאומרת אם ההריון נקלט - אם כן , שמחים כמובן על הבשורה
ואז מקבלים כל יום זריקה (למעשה את הזריקה מקבלים כל הזמן מרגע הכנסת העוברים פעם ביום ) לחיזוק ההריון בד"כ עד חודש שלישי /רביעי. הזריקות לחיזוק שומניות וכואבות ולי יצאו ממש פצעים בישבן ,אבל זה לא נורא העיקר להתמקד בהריון , לנוח ולשמוח מהתינוק שבדרך. כמובן שלפני תחילת הטיפולים - צריך לעשות המון בדיקות דם שמקבלים מהרופא. זהו- מקווה שעזרתי ולא שכחתי כלום, אם תרצי לשאול משהו נוסף אשמח לעזור בהצלחה

למעלה