טיפוח הבטן

guy1000

New member
טיפוח הבטן

שלום לכולם,
אני לאחרונה עליתי במשקל במכוון, והתפתחה אצלי "בטן" קטנטנה שאני רוצה להעלים.
אילו אימונים אתם מציעים לי לעשות כדי להעלים אותה, לטפח את הריבועים עצמם, וגם לא לרדת יותר מדי במשקל?
אני מעדיף שחייה אם אפשר, אבל כמובן שאשמח גם לקבל עצות לחדר כושר, אני הולך גם לשם...

תודה רבה!

2run

New member
תזונה

קודם כל תתחיל בתזונה נכונה. משהו שאתה עושה כנראה לא בסדר.
כדי לראות "ריבועים" צריך קודם כל להוריד את שכבת השומן. כמובן צריך לעבוד גם על תרגילים בטן ורצוי מאוד לשלב פעילות אירובית (שחיה גם סבבה)

guy1000

New member
הבעיה בתזונה שלי

היא שאני לא אוכל ירקות ופירות, פשוט לא אוהב, יש כמובן ירקות מועטים שאני אוכל אבל זה די בקושי קורה...
אני אוכל הרבה לחם לבן וחומוס בזמן האחרון מה שאני מניח גם לא כל כך בריא...

marathonya

New member
מחזק ומוסיף - לוחמי סומו

מכיר לוחמי סומו, שמנים נכון? מתחת לשכבת שומן שלהם יש ריבועים בגודל תפוח כל אחד.
העניין הוא שהשומן מסתיר את הקימורים של הקוביות.
כמו שנאמר, אתה צריך לבצע פעילות אירובית ממושכת. כדאי לך לפנות למאמן כושר, כי אם תתחיל
לבד או שתעשה את זה מעט מדי או הרבה מדי ואז תתייאש.

כמו כן, כל העניין הקלורי הוא כמו מינוס בבנק. אתה צריך לשאוף להיות במינוס להוציא יותר ולהכניס פחות.
זה מזכיר לי כשהתאמנתי לאולטרה מרתון (52 ק"מ) אכלתי במשך שלושה חודשים כמעט כל יום חומוס פיתות וחמוצים כל צהריים!
לא משנה מה הכנסתי לגוף, ירדתי במשקל כי הייתי "במינוס".

לא תוכל להפטר מהקרס שלך בקלות אם לא תפנה לתזונאית ותתחיל לאכול נכון.
והכי חשוב, אין קיצורי דרך.
אמיר

יהושע60

New member
אני באמת לא יודע למה אני טורח...

אבל מספר הטלפון בחתימה שלך מכיל 6 ספרות בלבד, כך שאני לא צופה שתקבל מבול שיחות, למרות הלבבות המלבבים.

MidNight Flame

New member
אין שום הכרח לבצע פעילות אירובית ממושכת

תכיר את הקרוספיט ותגלה שאתה טועה.
אני חי על 7-12% שומן קבוע + משקל של 87-90 ק"ג ללא שום פעילות אירובית.

marathonya

New member
מכיר את החבר'ה בכיכר אתרים

האמת היא שכמעט התחלתי להתאמן שם אבל עקב ניתוח גב שעשיתי,
ויתרתי על כך כי מדובר על פעילות קצת אגרסיבית לגופי השברירי

י

yarivlevi

New member
איפה שהיה ממוקם הקולוסאום בזמנו

המנהרה שאתה עובר כשאתה נוסע צפונה על רחוב הירקון (ארלוזורוב פינת הירקון)

yarivlevi

New member
חוויה אישית- אני ביקרתי את מייק ואחרי רבע שעה

נשביתי בקסמו של המקום ,לא יודע להסביר אבל המקום ,האנשים והציוד נתנו לי הרגשה שזה מקום שבאמת מתאמנים בו.
ולמי שחושב שאני משוחד אז ממש לא כי אני אפילו לא מנוי שם ,סתם חווה דעה אובייקטיבית.

פתרונות תזונתיים

ירקות ופירות אפשר להגיש במגוון צורות, המפתח הוא להכין מראש, כדי שכשתהיה רעב, לא תפתח את המקר ותאכל את הדבר הראשון שאתה רואה (לחם עם חומוס).
לדוגמא: ירקות אפשר לאכול בתוך פשטידה (שיש בה גם ביצים, בצל, או גבינות). אפשר לבשל אותם במיץ עגבניות.
אפשר להכין סלט ולשים בו תוספות טעימות כמו פירות יבשים זירעונים או קרוטונים.
פירות - גם כאן המפתח הוא לשטוף ולהכין מראש בשקית. אני למשל אוהבת בקיץ להקפיא פירות, זה אחלא חטיף במקום גלידה.

לגבי חומוס ולחם - אני מאוד מאוד אוהבת חומוס ואין מצב שאוותר עליו! שני דברים לגבי זה:
כשאתה קונה חומוס תסתכל רגע על האריזה ותראה ערך קלורי\אחוז השומן במוצר. יש הבדלים עצומים (אפילו כפול שתיים) בין חברה לחברה, וכמעט שאין הבדל בטעם. עוד דרך לדעת איזה חומוס בריא יותר הוא להסתכל ברשימת המרכיבים - אם המרכיב השני אחרי חומוס הוא שמן ולא טחינה, זה חומוס ירוד ולא הכי בריא, ובד"כ גם יותר משמין.

אישית עברתי לחומוס בקופסאות שימורים שאני מחממת ושמה על בשר טחון, או כתוספת לסלט. זה בטוח חומוס נטו בלי שמן, חומרים משמרים וכו, ומופחת קלוריות מהחומוס המוכן.

guy1000

New member
הבעיה שאני לא אוכל

ירקות ופירות כי אני ממש לא אוהב, אז סלט בטוח לא בא בחשבון, כמו כן בישול במיץ עגבניות... אני ממש בעייתי בנושא.
ולגבי החומוס-אני קונה בדרך כלל צבר, אבל אני אבדוק את הערכים =)

התזונה שלי בעייתית כי אני אוכל הרבה בצקים ודברים מטוגנים בגלל שאני לא אוכל ירקות ופירות... עם בשר אין בעיה כמובן.

למעלה