טיפה לחץ !

טיפה לחץ !

טוב אז ככה זו פעם ראשונה שאני מגיעה לפורום הזה אני יערה בת 18 ויש לי בעיה רצינית ואני כל כך מקווה שמישהו כאן יוכל לזרוק לי טיפ .... בזמן האחרון יש עלי הרבה לחץ יותר מדי לחץ אני נלחצת מכל דבר קטן אני לא יודעת איך להרגיע את עצמי זה לא שאני פשוט מוציאה עצבים על אנשים להפך ! אני מפנימה הכל ואולי זה הגורם אני לא יודעת אני לא יודעת כלום אני פשוט לא יכולה להמשיך ככה , לאחרונה גם יש לי בעיות נשימה בגלל כל הלחץ וקשה לי נורא להתרכז ואני אף פעם לא רגועה ... כל שעות השינה שלי התהפכו על פיהם כל התפקוד הגופני שלי .... פתאום משומקום יש לי כאבי גב לא יודעת מאיפה כל זה מגיע ואיך אפשר להירגע ורק הכתיבה על הנושא הזה עכשיו ברגע זה מלחיצה אותי ! אני כל כך חייבת עזרה ואני כל כך מקווה שאני בפורום הנכון למרות שאני לא חושבת שאני בכיוון.... תודה בכל אופן ... גם להוריד את זה מהלב זה משהו יערה וה-

odeia

New member
יערה, הייתי מציאה לך להתחיל לקחת

רסקיו ולגשת למטפל בפרחי באך. אני מאמינה שמטפל טוב יוכל לאבחן את הבעיה ולטפל בך בהצלחה מרובה.

שלום יערה

זהו הטיפ היחיד שאוכל לזרוק לך, והרי, עד שלא תגלי מאין מגיעים הלחצים, מה הגורם להם, ומתי ולמה הם מופיעים בחייך, הרי ששום טיפ לא יסייע לך לסלק אותם החוצה. כאשר תביני אותם, תבחני אותם, ותהיי מודעת להם, מן הסתם תוכלי גם להתחיל לטפל בהם. אני מציעה לך להתחיל לשים לב לתופעות אלה ולעקוב אחריהן מקרוב וביתר תשומת לב. אם את מפנימה, גם, תבחני מדוע, מדוע את צריכה כאבי בטן שאת שומרת הכל בבטן. את אכן צעירה, וחבל שאת גורמת נזק לעצמך שחררי את עצמך מכבלי ידייך זכרי, בחיים אין הוקוס פוקוס, יש לעשות עבודה, ולעיתים היא קשה מאד. מאחלת לך הצלחה שחרור מהיר וחופש לרוב מחבקת באהבה בת חן נמהסטה...

אסתי123

New member
הגורם הראשוני

ליערה הכל קשור בהכל. הגוף והנפש קשורים קשר חד משמעי בינהם. מתח, לחץ.....גורמים לבעיות נשימה, ריכוז, כאבי גב, נדודי שינה..... אני מציעה לך לעבור טיפול קינסיולוגי. טיפול המאבחן את הגורם לכל המצב ע"י בדיקוץ שריר עדינות. הן דרך לקבל מידע מן הגוף שלך- הגוף שאוגר בתוכו בכל תא ותא את כל החוויוןת, נסיונות, טראומות, פחדים, צלקות..... מרגע ההפריה. הטיפול הוא מעין ניקוי ריגשי פנימי . את הגוף אנו רוחצים פעם ביום, ואת הנפש????? בטיפול נעשה ניקוי כזה, ניטרול חבילות שכולנו סוחבים. חבילות שאומרות- אני לא רצוי, אהוב, חכם, יפה, חרוץ, רזה.....טיפול שעוזר. רווחים לכל שטחי החיים. כול-טוב ובהצלחה אסתי-קינסיולוגית

יערה יקרה

ראשית תודה על השיתוף
, את בהחלט הגעת למקום הנכון.. אני מצטרפת להמלצתה של בת חן , אם תמצאי את הגורם למתח - תדעי לנטרלו או לפחות להתמודד עם הגעתו.. פרחי באך שאורנה המליצ העליהם בהחלט יכולים לעזור לך להיות מודעת לתחושותיך. עם זאת הייתי ממליצה לך על כמה דברים , חלקם נראים טריוואליים אבל הם בהחלט עוזרים ראשית - הציפי את הדברים ודברי עליהם , אם את מרגישה צורך לבכות תבכי , ואם את מרגישה צורך לצעוק - תצעקי ( לא חייבים לצעוק על מישהו, אפשר סתם להוציא עצבים) רגשות שלא יוצאות ומודחקות הם המקור לבעיות רבות בהמשך כיוון שרגשות אלו עפ"י הרפואה הסינית מודחקות בכבד וגורמות לו לתקיעות = בעיות רבות. דבר שני - עשי פעילות ספורטיבית כלשהי - הליכה , ריצה, שחיה או פעילויות מתונות יותר כמו טאי צי ויוגה ( בעצם , ממולץ לעשות גם וגם..) פנקי את עצמך- כל יום משהו קטן : סרט,שמיעת שיר אהוב, שיחת טלפון עם מישהו אהוב , טיול במקום יפה - כל דבר העולה על רוחך. טיפול במגע בעיקר שיאצו יכול להקל מאוד ולשחרר אותך ממתחים נפשיים וגופניים שכבר הצטברו לך. כמו כן את יכולה לעשות אמבטיה עם שמנים ארומתיים - באמבט את שמה 3 טיפות לימון או נרולי 3 טיפות לוונדר ו3 טיפות מנדרינה/ מליסה , שבי במים לפחות 10 ד´ ולא יותר מ20 ד´ - אחרי האמבט שתי 2 כוסות מים פושרים עם לימון. את יכולה לעשות לך חליטה של מליסה וקמומיל ולשתות בהמהלך היום ( תוסיפי לימון ומולסה ויש לך משקה טעים) בתזונתך הרבי באכילת פחממות מלאות והמנעי מאלכהל קפאין וסמים מעוררים. בתחום תוספי המזון , יש היום בשוק תוספים רבים להרגעה אולם הייתי ממליצה לך לגשת למטפל ע"מ שיתאים לך תוספים מתאימים( כמו B5 ג´ינסינג אמריקאי וצמח הרודילה). והכי חשוב כשאת נכנסת למצב לחץ נשמי עמוק מלאי את הבטן באויר השהי את נשמימתך למס´ שניות והוציאי לאט . ( חיזרי על הפעולה מס´ פעמים). בהצלחה יעל

וואו !../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif

או קיי תודה רבה רבה רבה רבה לכולכם!! באמת שלא ציפיתי לכזו התייחסות ! אבל יש לי שאלה מה זה האבחון הפנימי ?? קשור לפסיכולוג במקרה ? מה זה רסקיו ? מה זה פרחי באך ? מה זה מליסה ? מה זה רודילה ? איפה אני יכולה להשיג אותם .?????? חנויות טבע אולי ? gnc? אני אודה לכם אם תוסיפו בטוב ליבכם למסור לי גם את המידע הזה ואני לא אבקש יותר ..מבטיחה !
אוהבים
יערה וה-

תשובות..

באיבחון פנימי כוונתינו היא להתחבר לגופך ולנפשך , אפשר לעשות זאת במגוון רחב של טיפולים החל מפסיכולוג דרך יוגה ומדיטציה וכלה בפרחי באך , צריך למצוא את השיטה המתאימה לך ולכיסך. רסקיו הינו סוג של פרחי באך ( שהם שיטת טיפול ע"י תמציות העשויות מתמהיל אנרגטי של צמחים ומטרתם לאזן חוסר יציבות נפשית .דרך הבריאות הנפשית הם מביאות לבריאות גופנית) מליסה הינו עשב הלימונית , בשמנים אתריים משתמשים בו להרגעה ולהפגת מתחים , לדיכאונות ולחרדות ( שמן מעולה אך קצת יקר..). הרודילה הינה צמח בעלת השפעה אנטי דיכאונית - אבל הייתי ממליצה לך לקנות אותה רק לאחר איבחון. ואני מאמינה שהכל תמצאי גם בחניות טבע.. נשמח אם תכנסי לעדכן אותנו , מה שלומך מפעם לפעם..

mishmush

New member
כתבה בנושא STRESS (מתח)../images/Emo41.gif

הי יערה, כשקראתי את מה שכתבת איזשהו קול פנימי לא הפסיק ללחוש לי- "שיאצו...יכול לעשות לך נהדר", בכל מקרה צירפתי כתבה שכתבתי לפני מספר שבועות, אני מקווה שזה יעזור לך, תנשמי עמוק... ואני בטוחה שהכול יהיה בסדר... מיכל

למעלה