טיפה טיפה

EYNATI

New member
טיפה טיפה

הדגש| " שוב הולכת ברוצ'ילד - כבר לא אכפת לי לחזור ולזכור שוב שומעת שירים שאהבת - בלי להעביר תחנה וכשמשהו בדלת כבר לא מחסירה פעימה 95 סרט , לגמרי שכחתי אותנו השחקן לא הזכיר לי אותך , והסיפור לא מזכיר את שלנו והמספר אצלך אני כבר לא בטוחה אם נגמר ב7 או 2 וככול שאתה נעלם שוב זורם לי הדם ........." פעם משהו אמר לי , שלוקח מחצית מהזמן שהיית עם משהו כדי להתגבר עליו ... משעשע , כי כי לי זה לוקח פעמיים וחצי . האמתי התגברתי עליך , אני לא אותו אדם ... אני אחרת לגמרי , אני במקום אחר פיזי ונפשי ... למעשה ואולי זה מה שגרם לי שוב לחזור לתהות לגבך , היום היית אוהב אותי .... אני יודעת ... יש בי קצת ממך אולי זה הלבד שמחזיר אותך אלי , אולי זה כל המערכות יחסים הכושלות שלי שמחזירות אותך , אולי זה כי כל כך הרבה פעמיים אני שואפת להגיע לזוגיות מדהימה כמו שהייתה לנו .... אני לא רוצה אותך ... אני רוצה דומה לך ... ולפעמיים אני חושבת שאנשים לא זוכים לאהבה כזו מדהימה יותר מפעם בחיים ... זה לא יתכן שגם אחרי 3 שנים המחשבה עליך גורמת לי לזרמים .... היום אמרתי למ' שנשבר לי מהלבד , ואני בכלל לא יודעת אם מה שאני כותבת אני כותבת לך או לי ... טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי טיפה טיפה אני אוספת את השקט שלי ואולי גם מתייפה- טיפה טיפה " מירי מסיקה

מכירה את זה

לוקח ים זמן לשכוח, החוכמה היא לנסות למצוא משהו אחר ולא בדיוק אותו הדבר, כי לפעמים הבעיות שהיו קודם עלולות לצוץ מחדש...

למעלה